Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε κι άλλο για να μάθουμε πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν του κατά Κάμπερμπατς «Σέρλοκ», αλλά τουλάχιστον έχουμε να προσμένουμε σε ένα ειδικό επεισόδιο, όπου οι συνήθεις ύποπτοι της οδού Μπεικερ 221Β κάνουν ένα άλμα στο… χρόνο!

Ο ιδιοφυής δημιουργός της σειράς Στίβεν Μόφατ («Dr.Who», «Οι Περιπέτειες του Τεν Τεν:Το Μυστικό του Μονόκερου»), είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ του SXSW πως οι ήρωές μας στο νέο επεισόδιο θα αποτελούν κομμάτι μιας περιπέτειες που λαμβάνει χώρα 100 χρόνια πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό το ειδικό επεισόδιο είναι ξεχωριστό. Δεν θα ασχολούμασταν με τη συγκεκριμένη ιστορία, ούτε θα την γυρίζαμε, αν δεν υπήρχε αυτή η συνθήκη. Το επεισόδιο αυτό θα είναι ανεξάρτητο από τα τρία κανονικά επεισόδια της σεζόν και θέλαμε να το κάνουμε – είναι δύσκολο να το κρύψεις πια – Βικτοριανό. Ο Μαρκ Γκράτις κι εγώ θέλαμε κάτι μοναδικό, μία ξεχωριστή οντότητα σε μία δική της φούσκα», δήλωσε ο Μόφατ.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό το επόμενο επεισόδιο αναμένεται να κυκλοφορεί στις αρχές του 2016, λίγο μετά τα Χριστούγεννα και σύμφωνα με τον Μόφατ θα μας κάνει όλους να… λυγίσουμε!  Δείτε το τρέιλερ:

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης