Το πιο γιορτινό Παγοδρόμιο της πόλης, που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά τη λειτουργία του στο Αίθριο του Μεγάρου και περιμένει τους φίλους του να φορέσουν τα παγοπέδιλά τους και να πατινάρουν στην πίστα του αυτά τα Χριστούγεννα και έως τις 31 Ιανουαρίου!

Και όσοι δεν επιθυμούν να αθληθούν ή να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην ολόλευκη παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ., αλλά απλώς να χαλαρώσουν παρακολουθώντας τους πατινέρ να γλιστρούν στον πάγο, μπορούν να απολαύσουν ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα, ένα ποτό ή ένα σνακ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ακριβώς δίπλα στο Παγοδρόμιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν, λοιπόν, αγαπάτε τις παγοδρομίες ή εάν θέλετε να μάθετε να… πέφτετε με χάρη, οι έμπειροι εκπαιδευτές και το εξειδικευμένο προσωπικό του Παγοδρομίου είναι στη διάθεσή σας για να σας διδάξουν με ασφάλεια τις βασικές αρχές του πατινάζ. Όσο για τους πιο… προχωρημένους, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ για να βελτιώσουν την τεχνική τους και να διασκεδάσουν χορεύοντας στον πάγο!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Καθημερινά 16:00 – 23:00
Σαββατοκύριακο και αργίες 11:00 – 23:00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 10 € (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα απεριόριστης παραμονής στο παγοδρόμιο)
Ιδιαίτερο μάθημα για αρχαρίους (διάρκειας 15 λεπτών): 10 €, χωρίς ραντεβού
Ιδιαίτερο μάθημα για αθλητές (διάρκειας 30 λεπτών): 15 €, με ραντεβού
Δυνατότητα αγοράς μηνιαίας κάρτας εισόδου για όλα τα παγοδρόμια της Ice Arena (80 €)

Πληροφορίες

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
210 72.82.000
www.megaron.gr

Ice Arena
6980 602 014 και 6940 665 707
www.icearena.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης