Έρχεται στην Ελευσίνα το Σάββατο 16/12, ο θίασος του γαλλικού τσίρκου Baraka με ακροβατικά, σωματικό θέατρο, μουσική και χορό σ’ ένα οδοιπορικό που διασχίζει ολόκληρη τη Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη. Η παράσταση Baraka αμφισβητεί τις σχέσεις, τις διαφορές και τη συνύπαρξη. «Τα όρια είναι τόσο προσωπικά όσο και παγκόσμια, όπως οι τοίχοι που χτίζουμε ή καταστρέφουμε» λένε οι 14 καλλιτέχνες, μουσικοί, τεχνικοί του θιάσου.

Έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο περιοδείας τους στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο. Τους φιλοξενεί η Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και οι παραστάσεις τους θα διαρκέσουν ως τις 21 Ιανουαρίου 2018, στον χώρο απέναντι από την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξεκινώντας από την ιδιαίτερη θέση που κατέχει η πόλη στο συλλογικό φαντασιακό, η Ελευσίνα 2021, σκοπεύει να εστιάσει σε μορφές λαϊκού θεάτρου, όπως το σύγχρονο τσίρκο και το θέατρο δρόμου» λένε οι διοργανωτές.

Τα έσοδα των εισιτηρίων της πρώτης παράστασης (Σάββατο 16 Δεκεμβρίου) θα δοθούν σε όσους έχουν πληγεί από την καταστροφική πλημμύρα στη Δυτική Αττική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης