Μία συναυλία που περιμένουμε με αγωνία, δοσμένη με έναν τρόπο που ούτε καν το φανταζόμασταν. Ο αγαπημένoς του ελληνικού κοινού Tom Baxter, ένας μουσικός που έχει καταφέρει να μας αγγίξει όσο λίγοι και να ανέβει στην κορυφή των βρετανικών charts με τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως το “Tell her today” και το “Βetter”, ετοιμάζει για το Αθηναικό κοινό το πιο άμεσο και μοναδικό live session παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μετά από την περσινή απρόσμενη σύμπραξή του με τον πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια στη σκηνή του gazarte, ο Tom Baxter επιστρέφει για να συμπράξει εκ νέου μαζί του σε μία βραδιά μαγεία. Συμμετέχει η Μαριέττα Φαφούτη, η Μαρίζα Ρίζου, ο Στάθης Δράκος των Minor Project και η Katerine Duska και τραγουδούν μαζί σαν μια παλιά, καλή παρέα. Το “ποτέ” είναι μεγάλη λέξη. Ωστόσο, στις 3 Μαίου θα ζήσουμε μία βραδιά από εκείνες που δεν επαναλαμβάνονται. Ποτέ.

Λίγα λόγια για τον Tom Baxter

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας ως αφετηρία του το Λονδίνο, ο Tom Baxter έχει καταφέρει σήμερα να δημιουργήσει φανατικό κοινό παγκοσμίως, με τα τραγούδια του να γνωρίζουν πολύ μεγάλη αποδοχή και να συγκαταλέγονται επάξια ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της folk.

Οι σπουδές του στο Μουσικό Κολλέγιο του Λονδίνου, αλλά και οι εμφανίσεις του στο Bush Hall και το Bedford, τον έφεραν σχετικά νωρίς στο μουσικό προσκήνιο, κάνοντας επώνυμες δισκογραφικές εταιρίες να ενδιαφέρονται για το νεαρό μουσικό. Η αρχή έγινε με την κυκλοφορία του πρώτου EP από την Sony, ενώ η πρώτη ολοκληρωμένη του κυκλοφορία πραγματοποιήθηκε από την Columbia τον Οκτώβρη του 2004. Τα τραγούδια του τοποθετήθηκαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στις playlist του BBC radio, ενώ λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου του, ακολούθησε tour σε μεγάλα αστικά κέντρα του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Τοm Baxter είχε κάνει ένα σαφώς δυναμικό ξεκίνημα.

Η πορεία του συνεχίστηκε με τον ίδιο ζήλο όλα αυτά τα χρόνια, ενώ αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο χώρο του. Μια σειρά συναυλιών στα μεγαλύτερα συναυλιακά κέντρα του κόσμου, τραγούδια του έχουν συμπεριληφθεί  σε φιλανθρωπικές καμπάνιες, soundtrack σε αγαπημένες ταινίες όπως το “Trust” , αλλά και events όπως οι Ολυμπιακοί και οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του 2008, δημιουργούν το προφίλ ενός καλλιτέχνη που δικαίως έχει καταφέρει να συγκινήσει, να αγαπηθεί και να αποτελέσει πρότυπο μουσικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3 Mαίου

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: A ζώνη: 33€ | Β ζώνη: 25€  |   Όρθιοι: 17€

Ταμείο: A ζώνη: 36€ | Β ζώνη: 28€  |   Όρθιοι: 20€

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης