Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 & ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (προπώληση)
12 ευρώ (ταμείο)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημεία προπώλησης: Θέατρο Ακροπόλ ( Ιπποκράτους 9-11, Τηλ: 2103643700), Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Viva.gr

H φετινή εμφάνιση των Last Drive στο Gagarin 205 σπάει την παράδοση – δεν είναι ανοιξιάτικη, είναι όμως η μεγάλη γιορτή της μπάντας. Το συγκρότημα που άλλαξε για πάντα το τοπίο του ροκ εν ρολ στην Ελλάδα γιορτάζει τα 30 χρόνια του στην ίδια σκηνή απ ‘ όπου μοίρασε γενναιόδωρα συγκινήσεις από την επανένωσή του το 2007. Φρέσκοι από τις πυρετώδεις εμφανίσεις τους στο Βερολίνο, οι Last Drive θα είναι οικοδεσπότες σε ένα ξέφρενο πάρτυ – ταξίδι στη μέχρι σήμερα διαδρομή τους, μία μυσταγωγική τελετή γεμάτη ενέργεια, ντεσιμπέλ και πίστη στη μαγεία του ροκ εν ρολ.

Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου οι τοίχοι τού Gagarin 205 θα αντηχήσουν από το ροκ του μύθου, γιατί εκτός από το συγκρότημα on stage θα βρεθούν φίλοι που μοιράστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια τη σκηνή και την περιπλάνηση στους «κακόφημους δρόμους». Από την Αμερική θα ταξιδέψουν για να είναι παρόντες και τα δύο βράδια οι Fred & Toody Cole (Dead Moon, Pierced Arrows), συνταξιδιώτες στις ευρωπαϊκές περιοδείες της μπάντας τη δεκαετία του ’90, που θα παρουσιάσουν ένα σπέσιαλ ακουστικό σετ . Θρυλικά ονόματα της ελληνόφωνης rock σκηνής , όπως ο Γιάννης Αγγελάκας , ο Δημήτρης Πουλικάκος και οι αδελφοί Σπυρόπουλοι από τη Σπυριδούλα, Μέλη συγκροτημάτων που άφησαν ανεξίτηλο στίγμα όπως οι Villa 21, οι Sound Explosion, οι Make Believe, οι Honeydive, οι Rockin Bones και οι Αδιέξοδο, και δίπλα τους η πρώτη γραμμή του σήμερα , από τους βετεράνους Nightstalker και Deus Ex Machina μέχρι τους 700 Machines, τους Ducky Boys και τους ANFO. Όλοι αυτοί θα παίξουν μαζί με τους Drive, παρουσιάζοντας αυτό το μαγικό νήμα που ενώνει τις γενιές του ροκ σε αυτό τον τόπο, σε μια ανεπανάληπτη σύμπραξη. Και μια που οι συναυλίες συμπίπτουν με τις δύο μεγαλύτερες νύχτες του χρόνου, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή ο πρώτος κιθαρίστας των Drive, o Nick Pop Mind, υπεύθυνος για τη θρυλική διασκευή του Blue Moon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για το lineup – χρειάζεται μόνο να το πάρετε απόφαση ότι αυτό το διήμερο του Δεκεμβρίου θα το περάσετε στο Gagarin. Πρόκειται για μια μοναδική , οργιαστική ροκ εν ρολ εμπειρία, μια βραδιά από αυτές που στο μέλλον θα μας κάνουν να χαιρόμαστε στη σκέψη πως “ ήμασταν εκεί ”.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Γιάννης Αγγελάκας
Argy (Nightstalker)
Μπάμπης Δαλλίδης (Villa 21, Headquake)
Δημήτρης Δημόπουλος (Sound Explosion)
Σωτήρης Θεοχάρης ( Αδιέξοδο , ANFO)
Eva K. (Nonmandol)
Άντα Λαμπάρα (Villa 21, Nonmandol)
Αντρέας Λάγιος (Nightstalker)
Kostas A-Monk (Eels, Distortion Tamers)
Λάμπρος Παπαλέξης (Φάντης Μπαστούνι και οι Άσσοι, Οι Χτισμένες … των Θεμελίων)
Γιώργος Χλωρός (ANFO)
R.R.Hearse aka D.J. Lo Fi

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Babi Bone (Rockin’ Bones, The Earthbound)
George Wackee (700 Machines)
Harry G. (Ducky Boys)
Φλώρα Ιωαννίδη (Make Believe)
Nick Ketz (Rockin’ Bones, Misty Blueboys)
Δημήτρης Μάνθος (Deus Ex Machina)
Panos M. (The Earthbound)
Τάσος Νικογιάννης (Make Believe)
George P. (700 Machines)
Panos Τ . (Honeydive, The Earthbound, Swing Shoes)
Κώστας Πέτρου (Deus Ex Machina)
Δημήτρης Πουλικάκος
S. Pyros. D. (Rockin’ Bones, The Earthbound)
Βασίλης Σπυρόπουλος (Σπυριδούλα)
Δημήτρης Σπυρόπουλος (Αδιέξοδο, Deus Ex Machina)
Νίκος Σπυρόπουλος (Σπυριδούλα)
Σταύρος Χ (Deus Ex Machina)
Νίκος « Τσουλούφης » (Deus Ex Machina)
Εύη Χασαπίδου -Watson (Echo Tattoo)

****** Special guests και για τις δύο μέρες ο πρώτος κιθαρίστας τους Nick Pop Mind και οι Fred & Toody Cole (Dead Moon, Pierced Arrows, U.S.A.)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης