Οι παραγωγοί του επιτυχημένου μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, «A Bronx Tale», που σημαίνει μια ιστορία από το Μπρονξ αποφάσισαν να δωρίζουν 4 δολάρια από κάθε αντίτιμο εισιτηρίου που λαμβάνουν από τις 16 έως τις 21 Ιανουαρίου για να βοηθήσουν τις οικογένειες που επηρεάστηκαν από τη φονική φωτιά σε διαμέρισμα του Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

Τα χρήματα θα δοθούν στο ίδρυμα «The Child Reach Foundation», συνιδρυτές τού οποίου είναι ο ηθοποιός Τσαζ Παλμιντέρι και η σύζυγός του. Η μη κυβερνητική οργάνωση βοηθά στη συγκέντρωση και τη διανομή κεφαλαίων για την υγεία και τη φροντίδα παιδιών. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο ηθοποιός ο οποίος έχει γεννηθεί στο Μπρονξ και έγραψε το σενάριο του μιούζικαλ λέει ότι είναι πολύ υπερήφανος που η παραγωγή βοηθά για αυτόν τον σκοπό. Ο παραγωγός άλλωστε, Τόμι Μοτόλα, επίσης γεννήθηκε στο Μπρονξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεκατρία άτομα σκοτώθηκαν στη φωτιά στις 28 Δεκεμβρίου, που ξεκίνησε από μία σόμπα, πέρασε από την πόρτα του δωματίου και μετά εξαπλώθηκε σε πέντε ορόφους. Ήταν η πιο φονική φωτιά στην πόλη από το 1990.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης