Καλούνται άτομα από 17 ετών και άνω προκειμένου να στελεχώσουν την Ελληνική Παραδοσιακή και Βυζαντινή Χορωδία του Εθνικού Ωδείου και να συμμετάσχουν στις ποικίλες εμφανίσεις της. Κυρίως προσκαλούνται οι σπουδαστές Εκκλησιαστικής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής.

Οι ακροάσεις γίνονται κάθε Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα, στο κεντρικό κτήριο του Εθνικού Ωδείου (Μάγερ 18, Πλ. Βάθης) στις 20 και 27 Σεπτεμβρίου και όλο τον Οκτώβριο 2018, την ίδια μέρα και ώρα. Η φοίτηση στο ψυχαγωγικό αυτό τμήμα προσφέρεται δωρεάν για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Χορωδία , κάθε Πέμπτη, ώρα 7 – 9 μ.μ. με έναρξη στις 18 Οκτωβρίου (μόνη υποχρέωση η εγγραφή). Δεν είναι απαραίτητη η γνώση μουσικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελληνική Παραδοσιακή και Βυζαντινή Χορωδία του Εθνικού Ωδείου λειτουργεί στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής που ξεκίνησε το 1995 στο Εθνικό Ωδείο. Την ευθύνη του Εργαστηρίου αλλά και τη διεύθυνση – διδασκαλία της Χορωδίας έχει ο καθηγητής κος Μιχάλης Μακρής.

Η Χορωδία πραγματοποιεί κάθε χρόνο σημαντικές εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών συμμετέχοντας σε πολιτιστικά δρώμενα εορταστικού κυρίως χαρακτήρα και σε μεγάλες εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σε άλλους γνωστούς χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εθνικό Ωδείο (Κεντρικό Ίδρυμα Αθήνας)
Μαιζώνος 8 και Μάγερ 18, 10438 ΑΘΗΝΑ
Γραμματεία : 210 52 33 175 & 210 52 48 304
e-mail: ethnodio@otenet.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης