Ένα μελωδικό, ατμοσφαιρικό ταξίδι σε ρετρό μουσικά ακούσματα, με επιρροές από ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους άλλων εποχών, προσέφεραν στους επισκέπτες της παραμυθένιας Ονειρούπολης οι Les Au Revoir, με τη συναυλία τους το απόγευμα της Τρίτης.

Παράλληλα, το κοινό της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να ακούσει και το νέο τραγούδι του συγκροτήματος, «Χριστούγεννα μαζί», το οποίο ήταν το κατάλληλο ηχητικό ντεκόρ για το αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων της εφετινής Ονειρούπολης…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το πρωτότυπο μουσικό τους πρόγραμμα οι Les Au Revoir οδήγησαν τους επισκέπτες της Ονειρούπολης, μέσα από βελούδινους και ρομαντικούς ήχους, σε ένα συνεχές αιθέριο λίκνισμα! Η τραγουδίστρια Αλεξάνδρα Μπουνάτσα, με το ταμπεραμέντο και τη θεατρικότητά της, μαζί με τους Κώστα Καραμήτσο (πλήκτρα – programming) και Λεωνίδα Αναγνώστου (ακουστική κιθάρα) παρέσυραν το κοινό σε κεφάτες διαδρομές, ενώ ο συνεχής χορός από όλους, ακόμη και από τον Χιονούλη, τον Ταρανδούλη και τις άλλες μασκότ της Ονειρούπολης, οι οποίες ανέβηκαν επί σκηνής, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της παρουσίας των Les Au Revoir στην Ονειρούπολη!

Το πρόγραμμα των μεγάλων συναυλιών, με αγαπημένους καλλιτέχνες, συνεχίζεται με τους Vegas την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, τον BO την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, τον Μύρωνα Στρατή και τη Μαλού την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και τους REC το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου! Παράλληλα, το πλούσιο καθημερινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα εγγυάται ότι στην ονειρεμένη Ονειρούπολη μέχρι την τελετή λήξης καμιά στιγμή δεν θα πλήξεις!



Η Ονειρούπολη σας καλεί σε ένα «Ταξίδι στην Εποχή των Παγετώνων»!

Από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η λειτουργία του θεματικού πάρκου «Ταξίδι στην εποχή των παγετώνων» στην κεντρική πλατεία της Δράμας. Η παραμυθένια Ονειρούπολη καλεί όλους τους επισκέπτες της να κάνουν ένα ταξίδι στον χρόνο και να γνωρίσουν ζώα που έζησαν στην «Εποχή των Παγετώνων»! Το νέο θεματικό πάρκο συνδυάζει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία με την εξερεύνηση ενός περιπετειώδους κόσμου. Ταυτόχρονα εφοδιάζει με γνώσεις για σημαντικές, επιστημονικές ανακαλύψεις, που αφορούν την εποχή των παγετώνων. Οι ήχοι των προϊστορικών ζώων, τα χρώματά και οι κινήσεις τους παρασύρουν σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας εκατοντάδες μικρά παιδιά επισκέφθηκαν το θεματικό πάρκο και έκαναν ένα «Ταξίδι στην Εποχή των Παγετώνων», βλέποντας από κοντά… χαριτωμένα ζωάκια που έζησαν πριν από εκατομμύρια χρόνια στη γη.

Η παρουσία του θεματικού πάρκου «Εποχή των Παγετώνων» στην Ονειρούπολη είναι χορηγία του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP-AG.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης