Οι «Εκείνος + Εκείνος», 12 χρόνια μετά την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, παρουσιάζουν ένα νέο album με τίτλο «Mέτρα με τέχνη τον καιρό».

Συμμετέχουν επίσης ο Π.Θαλασσινός , ο Β.Καζούλλης , ο Π.Κατσιμίχας , ο Β.Παπακωνσταντίνου , ο Φ.Πλιάτσικας, ο B.D. Foxmoor των Active Member και ο Λ.Μαχαιρίτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραγωγή : MUSIC ART LAB

Δείτε το βίντεο:

Λίγα λόγια για το συγκρότημα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «Εκείνος + Εκείνος» Νίκος Καλλίνης (τραγούδι, κιθάρα) και Κώστας Λογοθετίδης (πλήκτρα), είναι μαζί από το 1988.

Το όνομα τους έχει συνδεθεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δέκα χρόνων («Μετανιώνω», «Τα λόγια κομμάτια», «Χειμωνιάτικα μπαρ» κ.λ.π), ενώ έχουν συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Ελένη Βιτάλη, η Καϊτη Γκρέυ, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νότης Σφακιανάκης και η Χάρις Αλεξίου.

Δισκογραφία και εμφανίσεις του συγκροτήματος

Το 1991 κυκλοφορει ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο το όνομά τους (ΕΚΕΙΝΟΣ+ΕΚΕΙΝΟΣ / MINOS-EMI, 1991).
Ξεχωρίζουν το «Δεν θυμάσαι» και «Τα χειμωνιάτικα μπαρ».

1993 – «AΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» – F.M. RECORDS . Συμμετέχει η Καίτη Γκρέυ στο «Μια γυναίκα μόνο ξέρει» και ο δίσκος γίνεται χρυσός. «Χρώματα», «Πάθος», «Όπου και να ΄σαι» γίνονται επίσης επιτυχίες.

1995 – «ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ». Συμμετοχή της Ελένης Βιτάλη στο τραγούδι «Σε δύσκολο Θεό πιστέψαμε».

Επίσης ξεχωρίζουν το «Είσαι ό,τι έχω» και οι «Παραισθήσεις».

Με ένα φορτηγάκι Transporter VW και με τη μπάντα ( Γιώργος Ρουμάνης : τύμπανα , Δημήτρης Πικέας : μπάσο και Λεωνίδας Φώτου : κιθάρες ) γυρίζουν όλη την Ελλάδα δίνοντας συναυλίες. Παράλληλα στην Αθήνα οι εμφανίσεις τους στο club «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ» μένουν ιστορικές τόσο για το περιεχόμενο όσο και για τη διάρκειά τους.

Ο τέταρτος δίσκος τους (1998, «ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ») είναι ίσως η πιο «εσωτερική» στιγμή στην καριέρα τους.

Ξεχωρίζουν το «Σπίτι & δουλειά» και «Είναι θάλασσα η καρδιά».

Ηχογραφούν το CD-single «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΙ» που το αφιερώνουν στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ και συμμετέχουν σαν συνθέτες στο δίσκο του Δημήτρη Μητροπάνου , «ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ» με το τραγούδι «Ποιος φταίει μη ρωτάς».

Το 1999 είναι και η χρονιά μιας μεγάλης έκπληξης καθώς τα τραγούδια τους «Μετανιώνω» και «Αγάπη, τι δύσκολο πράγμα» ερμηνευμένα από το Νότη Σφακιανάκη γίνονται πολύ μεγάλες επιτυχίες.

2000 – «ΤΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ» – PLANETWORKS .«Τα λόγια κομμάτια» παίζονται από όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικά. Από τον δίσκο ξεχωρίζουν επίσης η «Σιωπή», το «Ρόδο και Αγκάθι» και το «Είπες». Τα «Λόγια Κομμάτια» μένουν συνολικά 126 εβδομάδες στις 10 πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών προτιμήσεων.

Το 2001 , στο CD-Single «ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΑΣ», επανακυκλοφορούν τα «Χειμωνιάτικα μπαρ» με τη συμμετοχή του Χρήστου Δάντη σε μια εορταστική version για τα 10χρονα του τραγουδιού (1991-2001).

Εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και πάλι, με αποκορύφωμα την περιοδεία «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – 2002» – 30 συναυλίες σε ανοιχτά θέατρα και φεστιβάλ με τη Χάρις Αλεξίου .

Σεπτέμβρης 2003 – Συμμετέχουν στον δίσκο της Χάρις Αλεξίου , «ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΟΥ», με το τραγούδι «Μια μέρα μετά».

Οκτώβρης 2003 – Συγκεντρώνουν τις εμπειρίες των τριών τελευταίων ετών στον δίσκο «ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΣ» από τη HEAVEN.

Ξεχωρίζουν το «Μη ζυγώνεις» και οι «Κανόνες»

Ιούλιος 2004 – «ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ» . CD-Single με 4 τραγούδια από τη HEAVEN

Τον Νοέμβριο του 2004 , «Εκείνος + Εκείνος» αναστέλλουν την κοινή μουσική τους πορεία. Χωρίς «αντίο»…

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 : Μετά από 11 χρόνια σιωπής, το ντουέτο επιστρέφει για ένα βράδυ στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου».

Φιλική συμμετοχή : Γιάννης Κότσιρας – Μαρία Αναματερού – Κώστας Αγέρης.

Νοέμβρης 2015: 3 βραδιές στον «Σταυρό του Νότου» με τον Βασίλη Καζούλη.

Εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα

Αρχή ηχογραφήσεων του νέου πολυσυμμετοχικού δίσκου με τίτλο «Μέτρα με τέχνη τον καιρό»

Σαββατο 14 Μαΐου 2016 : «Σταυρός του Νότου» – 1η επέτειος επιστροφής : Καλεσμένοι
ο BD FOXMOOR ( Μιχάλης Μυτακίδης ) και ο Βασίλης Παπακων/νου.

…συνεχίζεται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης