Ένας εμμονικός θαυμαστής τέθηκε υπό κράτηση στο Μαϊάμι, κατηγορούμενος για παρακολούθηση της Κέιτι Πέρι σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 37χρονος Πάβελ Γιούρσκι εμφανίστηκε στο δικαστήριο την περασμένη Πέμπτη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παρενοχλητική παρακολούθηση, για παραβίαση ιδιωτικού χώρου και αντίσταση κατά τη σύλληψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, ο Γιούρσκι φέρεται να εισήλθε στα παρασκήνια στο American Airlines Arena, στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Αμερικανίδας σταρ την Τετάρτη και φέρεται να προσπάθησε να ορμήσει στη σκηνή, ενώ η Πέρι τραγουδούσε.

Αργότερα στη διάρκεια ανάκρισης από τους αστυνομικούς είπε ότι «θα έκανε τα πάντα για να βρεθεί κοντά στην τραγουδίστρια», αναφέρει το TMZ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 37χρονος είχε προσπαθήσει νωρίτερα να έρθει σε επαφή με την Πέρι σε δύο από τις συναυλίες της στον Καναδά και παρακολούθησε επίσης τις συναυλίες της στο Ορλάντο, Τάμπα, Ατλάντα, Σικάγο και Γκραντ Ράπιντς – τις τελευταίες 20 ημέρες στο πλαίσιο της περιοδείας της «Witness».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Πάβελ Γιούρσκι δόθηκε εντολή να παραμείνει μακριά από την Κέιτι Πέρι για πάντα. Προς τον παρόν παραμένει υπό κράτηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης