Ο Δημήτρης Σαμόλης κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Ένα σύμπαν στα μέτρα σου» με 10 τραγούδια ελληνικά αυτή τη φορά, σε μουσική και στίχους δικά του, ενώ σε ένα τραγούδι τους στίχους έχει γράψει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Ο Δημήτρης Σαμόλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2009, τελειώνοντας παράλληλα και τη Νομική Σχολή Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εργάστηκε για μερικούς μήνες ως δικηγόρος μέχρι που αποφάσισε να τα παρατήσει για να ασχοληθεί με το θέατρο. Έχει παίξει μεταξύ άλλων σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να γράφει μουσική και στίχους και στις 16 Φεβρουαρίου του 2015 κυκλοφορεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο άλμπουμ του με 13 τραγούδια, με τον τρίσημο τίτλο POPETRY (Pop-Poetry-Try).

Σχεδόν δυο χρόνια μετά, στις 13 Φεβρουαρίου 2017, κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Ένα σύμπαν στα μέτρα σου» με 10 τραγούδια ελληνικά αυτή τη φορά, σε μουσική και στίχους δικά του, ενώ σε ένα τραγούδι τους στίχους έχει γράψει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγούδια με το χαρακτηριστικό, παιχνιδιάρικο, ποπ ύφος του που άλλοτε μας κάνει να κουνιόμαστε ρυθμικά, άλλοτε να ταξιδεύουμε ψηλά σαν σε αερόστατο και άλλοτε να παρακολουθούμε βήμα βήμα τις ιστορίες που μας διηγείται με τον χαρακτηριστικό τρόπο γραφής του!

«Κάθε άνθρωπος είναι ένα ολόκληρο σύμπαν. Στο δικό μου σύμπαν πάντοτε η μουσική και το χιούμορ ήταν η δύναμή μου, τα φίλτρα μέσα από τα οποία έβλεπα τον κόσμο. Έτσι και σε αυτό το δίσκο προσπάθησα να χωρέσω σε λέξεις και μελωδίες αυτόν τον διασκεδαστικά ανεξήγητο και μαγικό κόσμο. Μέσα από αυτή τη διαδρομή έμαθα κάτι σημαντικό : πως όσα μπορούμε να ονειρευτούμε, μπορούμε και να τα πραγματοποιήσουμε. Αν εγώ μπόρεσα να γίνω τραγούδια, τότε μπορούμε όλοι να γίνουμε όσα ονειρευτούμε. Το ζήτημα είναι πόσο τρελά αντέχουμε να ονειρευτούμε. Εύχομαι αυτό το ταξίδι από το τραγούδι στο όνειρο να το κάνουμε μαζί και κάθε φορά η παρέα να μεγαλώνει.»

Δημήτρης Σαμόλης

Καλή Ακρόαση!

Κυκλοφορεί απο τη MINOS-EMI σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης