Οι Εύα Σακελλάρη και «The SoulVibes», μετά την επιτυχημένη τους εμφάνιση στο Θεατρικό Βαγόνι, επιστρέφουν για ένα μουσικό live στη δροσερή Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 στις 21.30.

Οι αξιόλογοι καλλιτέχνες «ντύνουν» τη βραδιά με ήχους soul, blues, pop και funk. Με παλιές και νέες επιτυχίες, από την Amy Winehouse και την Joss Stone έως την Etta James, αλλά και με ιδιαίτερες διασκευές, μας ταξιδεύουν σε όμορφα μουσικά μονοπάτια, όλα παιγμένα με το μοναδικό τους στυλ και ήχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκρότημα αποτελείται από τους Εύα Σακελλάρη (τραγούδι), Άγγελο Κραβαρίτη (κιθάρα), Γιάννη Βουτσινά (μπάσο), Τάσο Κατσάρη (σαξόφωνο) και Αλέξη Παπαλεξίου (ντραμς). Έως τώρα έχουν εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας κι έχουν συνεργαστεί με πολλούς και αξιόλογους μουσικούς (Μάνο Αναγνωστόπουλο, Αλέξανδρο Λιβιτσάνο, Τάσο Κατσάρη, Γιώργο Δελλή, Στέλιο Παρασκευά, Jamming Funkers και άλλους). Στις 15 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε και το πρώτο single τους, με τίτλο «Maybe» από την Insideout Music web promotion.

Παράσταση:

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016, στις 21.30

Γενική Είσοδος 10ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προαιρετικά κρασί 3,5ευρώ – ποτό 5,5ευρώ και φαγητό από 5ευρώ

Κρατήσεις:

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Τηλ. 210 5298922 κατά τις ημέρες των παραστάσεων

Σιδηροδρομικός και Προαστιακός Σταθμός Ρουφ

επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως

10’ με τα πόδια από το Μετρό Κεραμεικός

Free Wi-Fi – Δωρεάν Parking

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης