«Πλανόδιος εραστής» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Γιώργου Χατζή σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του ιδίου. Πρόκειται για το πρώτο από μια σειρά τραγουδιών τα οποία θα περιλαμβάνονται στον ομότιτλο δίσκο «Πλανόδιος εραστής «που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Theinsound.

Ο πολυτάλαντος Γιώργος Χατζής έχει συνθέσει μουσική για το θέατρο και την τηλεόραση, ενώ παράλληλα έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες με δημοφιλείς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, καθώς και δύο προσωπικά album ορχηστρικής μουσικής με τίτλο «Spiritual Icons» και «On Vacation» αντίστοιχα. Oι συνθέσεις του After Paros Island, Thracian vibe και Hearts apart έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό και περιλαμβάνονται σε διεθνείς συλλογές όπως: buddha bar ΧV, le café abstrait, big chill records κ.α. Ως performer και ερμηνευτή τον γνωρίσαμε μέσα από το αγαπημένο μουσικοθεατρικό σχήμα «Άγαμοι Θύται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χιουμοριστική διάθεση και το πρωτότυπο σενάριο του video clip του τραγουδιού οφείλονται στη σύμπραξη του Γιώργου Χατζή με τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος συμμετέχει στο τραγούδι και υπογράφει τη σκηνοθεσία του video clip. Στο video clip πρωταγωνιστούν τέσσερις από τους πλέον αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης , Πυγμαλίων Δαδακαρίδης , Γιώργος Χρυσοστόμου και Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε το video clip εδώ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης