Τραγούδια που όλοι σίγουρα έχουμε αγαπήσει, διαδρομές που μέσα στα χρόνια ταξιδέψαμε κι ό,τι μπορεί απ’ τα μέσα μας να σιγοψιθυρίσει, ενώνονται σε ένα ξεχωριστό live την Πέμπτη 26/01 στο ‘Αλικο.

Μελωδίες που τραγουδάμε συχνά, από τον Δήμο Μούτση στον Άκη Πάνου και από τον Βασίλη Τσιτσάνη στον Χρήστο Νικολόπουλο , με την Σοφία Παπουλάκου να μας οδηγεί στις πιο τραγουδισμένες γειτονιές. Μαζί της ο Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι – κιθάρα) και ο Νίκος Πλιός (κιθάρα – φωνή).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Πέμπτη 26.01 στις 22.00, γινόμαστε οι φωνές που φτιάχνουν τις παρέες. Εμείς, θα είμαστε εκεί, γιατί με τα τραγούδια συντροφιά περνάμε καλύτερα…

Επιβάρυνση για το live 4 ευρώ κατ’ άτομο.

Λίγα λόγια για τη Σοφία Παπουλάκου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σοφία Παπουλάκου, μια από τις σημαντικότερες νέες φωνές της γενιάς της, φέτος συμμετέχει για δεύτερη χρονιά δίπλα στους Άγαμους Θύται και στη μουσικοθεατρική παράσταση Άγαμοι Θύται 25 χρόνια Silver Anniversary.

Έχει συνεργαστεί με τον Κώστα Μακεδόνα, τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, την Τάνια Τσανακλίδου, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, την Ευανθία Ρεμπούτσικα , τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο κ.α ενώ το τραγούδι που της χάρισε ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος “ Το σημάδι” κάνει το στίγμα της να δυναμώνει.

https://www.facebook.com/PapoulakouSofia/

Άλικο

Αγίου Δημητρίου 16

Ψυρρή

2103253272

alikocafe@gmail.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης