«Οι Bölzer είναι ένας αγωγός αρχαίων και πρωτογενών ενεργειών, με μόνη πηγή έμπνευσής του τα ακρότατα της φύσης και του εσώτερου εαυτού. Η αληθινή ομορφιά και φώτιση βρίσκονται μεταξύ των κορυφών και δια μέσω των σκιών. Αυτά τα τραγούδια άκουσα να ηχούν απ’αυτά τα μέρη. Άνοδος και Πτώση, επαναφορά απ’την κενότητα ως αστραπή φλεγόμενης σοφίας! Ευλογημένη η πυράκτωση την θνητής μου φύσης.» -KzR

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη λέξη να μεταφράζεται μόνο περιγραφικά ως «ένα ισχυρό χτύπημα ή δύναμη που αγνοεί τις συνέπειες ή τις επιπτώσεις», το ντουέτο από την Ελβετία του KzR (κιθάρες, φωνητικά) και HzR (τύμπαντα), από το 2008 με ανάλογη ορμή σφυρηλατεί ένα ξεχωριστό death metal που αντλεί έμπνευση από μια αρχαία και παγανιστική Ευρώπη, ενώ συνεχίζει να το κυριεύει ο θάνατος και το κοσμικό χάος, αλλά με την ισχύ του να κυριαρχεί επί του έσχατου γεγονότος και να το ξεπερνάει.

Απ’την ωμή οστική δύναμη του “Roman Acupuncture” (2012) στα δύο EP που ακολούθησαν και τους εδραίωσαν “Aura” (2013) και “Soma” (2014), καταλήγουν στο φετινό διαμάντι και πρώτο πλήρη τους δίσκο “Hero” (2016) που κυκλοφορεί από την Iron Bonehead Productions για να έρθουν για πρώτη φορά για Headline show στην χώρα μας.

Περισσότερα στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης