Μπορεί η θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο, όμως στο Etnico το κέφι και η καλή etnic διάθεση χτυπούν κόκκινο επίσης, καθώς γιορτάζουμε έναν χρόνο από τη δημιουργία του Urban etnic street food, που λάτρεψε το κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες εβδομάδες όσοι πέρασαν τις Κυριακές το βράδυ από την Κολοκοτρώνη, μαγνητίστηκαν από έναν χορευτικό παλμό, άλλοτε εξωτικό κι άλλοτε βγαλμένο από ταινία. Δεκάδες εύθυμοι άνθρωποι έσπευσαν να πιουν τη δροσερή τους μαργαρίτα όσο το swing και η capoeira έκλεβαν την παράσταση και το Etnico γιόρταζε κερνώντας τους περαστικούς τη γνωστή και λατρεμένη chimichanga. Η ατμόσφαιρα καλοκαιρινή και η φαντασία στο φαγητό και τις χορογραφίες εκτίναξαν το κέφι στα ύψη.

Οι Αθηναίοι λάτρεις των etnic απολαύσεων, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν άλλη μια δόση etnic party καθώς την Κυριακή, γύρω στις 8 ένα θεαματικό και γεμάτο εκπλήξεις latin party θα χαρίσει στους θαυμαστές του Etnico μοναδικές εμπειρίες. Η ομάδα «Pa ‘bailar», μετά την άκρως επιτυχημένη της εμφάνιση στο swing δρώμενο που θύμισε παλιά καλή Νέα Υόρκη, έρχονται με άλλο κλίμα, ντύσιμο και χορευτικούς άσους στα μανίκια τους, για να μας αποδείξουν ότι το latin τραβάει τα βλέμματα και παρασύρει στην εκρηκτικά χορευτική του διάθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Λίγα λόγια για την ομάδα «Pa’bailar»:

«Μυρωδιές από φρεσκοκομμένα φρούτα μέσα σε μια γεμάτη μπουκάλα κόκκινη σαγκρία, κεριά που τρεμοπαίζουν και μια κιθάρα στο βάθος δίνει το ρυθμό. Μια πρώτη γουλιά και νιώθεις τα πόδια σου ήδη να κινούνται. Το σώμα σου χαλαρώνει κι αφήνεται να παρασυρθεί από τη μουσική… δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα να χορεύεις και να ξεχνάς τον υπόλοιπο κόσμο γύρω σου! Κάπως έτσι απολαμβάνουμε τις στιγμές μας στην pa’ bailar, γινόμαστε φίλοι, νιώθουμε άνετα, και μαθαίνουμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα με το σώμα μας! Δίνουμε μια γεύση από διαφορετικά είδη χορού, το καθένα με τη δική του ιστορία, το δικό του ρυθμό και στυλ.»

Την Κυριακή, χορέψτε σάλσα μαζί μας, δοκιμάστε nachos sabroso κι άλλες εκλεκτές συνταγές και δροσιστείτε με τις αγαπημένες σας μαργαρίτες, σε ένα χορευτικό δρώμενο που όσο ο κόσμος καταφτάνει ο παλμός θα μεγαλώνει και ο λάτιν ρυθμός γρήγορα θα πλημμυρίζει το κέντρο της Αθήνας.



Etnico

Κολοκοτρώνη και Χαβρίου
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 211-411-3880
Ανοιχτά καθημερινά από τις 11 το πρωί ως τις 4 τα ξημερώματα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης