Με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Ζαν Κοκτώ συναντά το Λουδοβίκο των Ανωγείων» για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού», άνοιξε η αυλαία των φθινοπωρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Ζαν Κοκτώ συναντά το Λουδοβίκο των Ανωγείων» στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι, πρώτο σταθμό της κοινής προσπάθειας των Δήμων Αμαρουσίου, Περιστερίου, Ναυπάκτου, Ελληνικού και Αργυρούπολης για την ενίσχυση του σημαντικού έργου που επιτελεί στην προστασία και φροντίδα των παιδιών ο φιλανθρωπικός οργανισμός « Το Χαμόγελο του Παιδιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την παράσταση άνοιξε η αυλαία των φθινοπωρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμου Αμαρουσίου, όπου μέσα από το μαγικό κόσμο του θεάτρου και της μουσικής καταξιωμένοι καλλιτέχνες υπόσχονται να μας χαρίσουν όμορφα φθινοπωρινά βράδια με ελεύθερη είσοδο.

Την παράσταση παρακολούθησαν μαζί με τους πολίτες ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ελένη Βλάχου- Σταματάκη και κ. Πέτρος Κόνιαρης.

Οι μουσικοθεατρικές βραδιές Νοεμβρίου στο Μαρούσι συνεχίζονται το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 με την παράσταση «Ο Κρυμμένος Θησαυρός». Οι Ελληνικές Μαριονέτες θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στο κόσμο του παραμυθιού με τις φωνές σπουδαίων και αγαπημένων ηθοποιών και τις μελωδίες του Μίμη Πλέσσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης