Μεγάλη μουσική βραδιά αγάπης με σκοπό να ενισχυθούν οι σκοποί και οι δραστηριότητες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου διοργανώνεται την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου κ. Θεοδόση Τρακόσα, ενώ τη διοργάνωση έχουν αναλάβει το Skiathoslife και το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη συγκεκριμένη βραδιά έχει προγραμματιστεί να μεταφερθεί στο νησί της Σκιάθου ο μεγαλύτερος κουμπαράς Αγάπης με κύριο σκοπό τα έσοδα να δοθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση των περαιτέρω δραστηριοτήτων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.

Τη μουσική βραδιά θα πλαισιώσει ο γνωστός ερμηνευτής και πιανίστας Γιώργος Μπελίρης που αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης αλλά με μεγάλα ψυχικά αποθέματα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στην Indianapolis όπου παρακολούθησε για δύο χρόνια το ειδικό λύκειο για παιδιά με μειωμένη όραση ή τύφλωση, ενώ είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Σήμερα δεν ασκεί τη δικηγορία, αλλά είναι διορισμένος δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Βόλου.

Ο Γιώργος Μπελίρης για 5 έτη έως το 1999 είχε την επιμέλεια πολλών εκπομπών, κυρίως μουσικών, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς του Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτοτε εμφανίστηκε τηλεοπτικά στην ΕΤ-1, παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας σε ειδική εκπομπή για τους σκοπούς της UNICEF.

Έχει συμμετάσχει με επιτυχία αφού κατέλαβε την 3η θέση στον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων, «ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Από τον Ιανουάριο του 2005 παρουσιάζει στο 3ο Κανάλι της Ελληνικής Τηλεόρασης, (ΕΤ-3) την εκπομπή ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ μια εκπομπή με αφορμή την αναπηρία, όπου έχει την επιμέλεια έρευνας και παρουσίασης.

Δίπλα του αγαπημένα σύγχρονα τραγούδια θα ερμηνεύσει η Κυριακή Δαμάσκου η οποία για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε μια ανάλογη του ύφους εκδήλωση αφού έως σήμερα έχει ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά με το τραγούδι ενώ είναι μέλος της Παραδοσιακής Χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου.

Μαζί τους θα είναι η Παιδική Χορωδία Φ.Ω.Σ του 1ου Δημοτικού Σχολείου και τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν οι μουσικοί Βαγγέλης Αλεξίου στην κιθάρα και στο μπουζούκι ο Ευάγγελος Παναγιώτου ενώ θα την παρουσιάσει η Κλεοπάτρα Φωτοπούλου

Μεγάλοι Χορηγοί της Εκδήλωσης είναι η Anes Ferries με το πλοίο «Πρωτεύς» και η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου.

Υποστηρικτές είναι το Super Market Αστέρας, το κατάστημα Mariana Jewels & Art, η Epi Systems καθώς και η επιχείρηση του Μιχάλη Σανιδά με εκβραχώσεις, μεταφορές, χωματουργικά – σκυρόδεμα – υδροφόρα.

Η είσοδος είναι Ελεύθερη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης