Καθημερινές δράσεις στο Πάρκο των Χριστουγέννων δημιουργούν ένα γιορτινό κλίμα στην πόλη και μοιράζουν ενθουσιασμό και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου από το πρωί ξεκινάνε δράσεις από τις 10.30 π.μ. με το 10ο Νηπιαγωγείο και τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, ενώ στις 12.00 το 3ο Νηπιαγωγείο μας προσκαλεί στα Αγιοβασιλιάτικα Χορομπερδέματα! Το απόγευμα τη σκυτάλη παίρνει το Χορευτικό Εργαστήριο Αιγίου με παραμύθια και μουσικοχορευτικά καλέσματα από τους μικρούς χορευτές του, στις 18.00. Παράλληλα στο Λιχουδόσπιτο οι μικροί μας φίλοι θα «ζαχαροδημιουργήσουν» με χρώματα και φαντασία μαζί με τμήματα από το ΔΙΕΚ Αιγίου και την ομάδα «Αρτολιχουδιές Σπάρτακος». Στις 19.30 ο Τσάρλυ Τσάπλιν συναντά παριζιάνες χορεύτριες, μαφιόζους και πειρατές σε ένα «Σουαρέ Ντανσάντ» άνευ προηγουμένου, από τη Θεατρική ομάδα της Αναστασίας Πετρίδη «Επί σκηνής» μαζί με την Αιγιαλέων Dance Academy, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Πετρίδη και Χορογραφίες από τη Νατάσσα Καραγιώργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η μέρα ξεκινά στις 11.30 με το 2ο Λύκειο Αιγίου και τη χορωδία του που θα πλημμυρίσει το Πάρκο με γλυκές μελωδίες! Τα Εκπαιδευτήρια Βεργή θα έχουν δράσεις από το πρωί έως το απόγευμα με face painting, κομμωτική και μαγειρική. Το απόγευμα στις 18.00 «Χριστουγεννιάτικοι γευστικοί πειρασμοί» στο Λιχουδόσπιτο από το ΔΙΕΚ Αιγίου και την Ομάδα «Στην Κουζίνα». Στις 18.30 η λέσχη χορού Dancing Club παρουσιάζει μια μικρή παράσταση και ένα ανοιχτό μάθημα χορού με εορταστική διάθεση! Η μέρα θα κλείσει με το Πρότυπο Ωδείο Αιγίου με την εκδήλωση «Λευκά Χριστούγεννα» και τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Πρόγραμμα Λιχουδόσπιτου

Πέμπτη 21/12: «Πες Αλεύρι» από το Αρτοποιείο της «Ζαφειρίας Χριστοδουλοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή 22/12: Λαχταριστά εδέσματα από το αρτοποιείο του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου «Η Βοστίτσα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης