Η soprano Τζοάννα Παπουτσή και ο πιανίστας Σπύρος Κουτσουβέλης σ’ ένα μουσικό ταξίδι 300 ετών φωνητικής μουσικής από τον Βach και τον Mozart έως τα musical και τις ταινίες του Walt Disney, το Σάββατο 11 Μαρτίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις.

Η Τζοάννα Παπουτσή πήρε το δίπλωμα μονωδίας και μελοδραματικής με Άριστα από τον Ζάχο Τερζάκη το 2013. Επίσης είναι απόφοιτος του London College of Music του τμήματος Popular Singing Vocals και του τμήματος Musical Theatre.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το τραγούδι και το πιάνο ασχολείται από την παιδική της ηλικία και έχει συμμετάσχει σε χορωδίες, μουσικά και θεατρικά σχήματα και συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής, στην Ε.Ρ.Τ., στο Ηρώδειο, στον Πολυχώρο Δήμου Αθηναίων κλπ καθώς και σε διαφημιστικές καμπάνιες στην τηλεόραση και σε ποπ σχήματα.

Σήμερα διδάσκει μουσική και τη μητρική της τα Αγγλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σπύρος Κουτσουβέλης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε πιάνο στο Ωδείο Αθηνών με τον Άρη Γαρουφαλή. Μετά την απόκτηση του διπλώματός του, ολοκλήρωσε τις μουσικές του σπουδές με την Carola Grindea στο Λονδίνο. Κατά την διάρκεια των σπουδών του στην Αγγλία επελέγη από την Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου ως πιανίστας για τις παραστάσεις, εξετάσεις και σεμινάρια που διοργανώνει.

Έχει διδάξει στο Δημοτικό Ωδείο Άργους, στο Ωδείο Αττικής Ν. Σμύρνης και στο Ωδείο Μουσική Σπουδή. Παράλληλα με την διδακτική του δραστηριότητα εμφανίζεται με ρεσιτάλ και συναυλίες στην Αθήνα, Λαύριο, Πρέβεζα, Λάρισα, Πάρο και άλλες πόλεις, επίσης στο εξωτερικό στην Φραγκφούρτη της Γερμανίας. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Μουσικό ταξίδι από τον Βach στον Walt Disney

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 9.00 μ.μ.

Γενική είσοδος 8ευρώ

Φοιτητικό & ανέργων 5ευρώ

Κρατήσεις θέσεων:

Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο dieleusis@gmail.com, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή στο τηλέφωνο 210 8613739.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης