Η μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Γκάτσος που αγάπησα» με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, επιστρέφει για τρεις νύχτες στον ΦΣ «Παρνασσός», στις 24 Φεβρουαρίου, 3 και 10 Μαρτίου και ώρα έναρξης 21.00.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα από καρδιάς στον Νίκο Γκάτσο, τον ποιητή που έδωσε τον κανόνα του καλού ελληνικού τραγουδιού και που αγαπήθηκε όσο λίγοι ομότεχνοί του. Η σκηνή του ΦΣ «Παρνασσός» θα πλημμυρίσει με τις μελωδίες των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δήμου Μούτση, Λουκιανού Κηλαηδόνη και Ηλία Ανδριόπουλου, «Μη μου χτυπάς τα μεσάνυχτα την πόρτα», «Ο Γιάννης ο Φονιάς», «Τ΄Αστέρι του Βοριά», «Αθανασία», «Κεμάλ», «Αύριο πάλι», «Ραλλού», «Άσπρη μέρα και για μας», «Χάρτινο το Φεγγαράκι», «Αθήνα», «Ήταν καμάρι της αυγής», είναι μερικοί μόνο από τους τίτλους των υπέροχων τραγουδιών που θα ακουστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Μανώλης Μητσιάς συναντιέται στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που απαγγέλλει στίχους του ποιητή και τραγουδά για πρώτη φορά επί σκηνής. Ανάμεσα στα τραγούδια, θα ακουστούν κείμενα ανθρώπων του πνεύματος σε επιμέλεια Αγαθής Δημητρούκα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης