Μουσική, χορευτική, θεατρική, ποιητική εκδήλωση με θέμα τη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Καβάφη διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Μαΐστρου.

Η εκδήλωση με τίτλο «Ο Καβάφης για παιδιά» θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, στις 19.30, στο Νομαρχείο στην Αλεξανδρούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις μελοποιήσεις των ποιημάτων έκαναν η Χριστίνα Μπαρμπαγιάννη και ο Μπάμπης Τσακαλίδης, εκπαιδευτικοί στο Δημοτικό Σχολείο Μαΐστρου. Η εισήγηση, ο σχολιασμός και η απαγγελία ποιημάτων θα γίνει από τη φιλόλογο Αλεξάνδρα Γκουλιάμα εκπρόσωπο του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Έβρου, ενώ τα κείμενα και τη θεατρική απόδοση έγραψε ο Μπάμπης Τσακαλίδης. Τις χορογραφίες ετοίμασε και θα χορέψει η Βαρβάρα Χατζηπαύλου. Την ορχήστρα θα πλαισιώσουν η Αγγελική Λαλαμπέκοβα (1ο βιολί), ο Τόλης Κουγιουμτζής (2ο βιολί), ο Νικόλαος Κατσούλης (Φλάουτο), η Λητώ Τζίτζικα (Βιολοντσέλο) και ο Γιάννης Κώστογλου (Κοντραμπάσο). Τη χορωδία αποτελούν οι μαθητές της Β΄, Δ΄ και ΣΤ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μαΐστρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης