Στο κατάμεστο από κόσμο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μια στάση στην καλοκαιρινή του περιοδεία χαρίζοντάς μας ένα μουσικό ταξίδι με τα πιο γνωστά κι αγαπημένα μας τραγούδια!

Για πάνω από δύο ώρες, ο αγαπημένος καλλιτέχνης της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, σε ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο από όλες τις γνωστές παλιές του επιτυχίες, όπως «Άγγιγμα ψυχής», «Και θα χαθώ», «Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλη σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Εκδρομή», «Μοιάζουμε», «Χέρια Ψηλά», μέχρι και την τελευταία κυκλοφορία «Κοίτα με» από την συνεργασία του με τη Λίνα Νικολακοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί του η ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια Νεκταρήλια Τσομπάνογλου και μία ορχήστρα από εκπληκτικούς μουσικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πληθωρικό του ταλέντο, οι φωνητικές κι ερμηνευτικές του ικανότητες, το χάρισμα της επικοινωνίας του με τον κόσμο, τον χαρακτήρισαν για ακόμη μία φορά!

Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση του ηθοποιού Θανάση Αλευρά, ο οποίος έδωσε μια ξεχωριστή νότα στη συναυλία, σε ένα 20λεπτο stand-up comedy βασισμένο στα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά κι άλλων καλλιτεχνών, ερμηνευμένα με εξαιρετικό χιούμορ! Ένα διάλειμμα που απήλαυσε το κοινό πραγματικά!

Τη συναυλία προλόγισαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος μίλησε για το σπουδαίο ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον ευχαρίστησε για την τιμή που μας έκανε να εμφανιστεί στο Δήμο μας και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του τον Δήμο Κηφισιάς και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου, για το κάλεσμα και για την άψογη διοργάνωση της συναυλίας.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Νικήτας Κόκκαλης και πολλοί Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης