Ο Night Lovell από την Ottawa του Καναδά, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της παγκόσμιας rap σκηνής, έρχεται για μία και μοναδική live εμφάνιση, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Gagarin 205!

O εικοσάχρονος Shermar Paul από την Ottawa του Καναδά είναι συνθέτης, παραγωγός και ράπερ. Καθώς μεγάλωνε, η μουσική έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του, είτε από τη θέση του ακροατή είτε του μουσικού. Όπως συμβαίνει συνήθως, οι πειραματισμοί του είχαν ξεκινήσει από αρκετά νωρίς, από ένα μικρό keyboard που έλαβε ως δώρο κάποια Χριστούγεννα. Ξεκίνησε ανεβάζοντας αραιά και πού διάφορα beats στο soundcloud, κυρίως για πλάκα ή όποτε είχε ελεύθερο χρόνο: η παραγωγή προηγήθηκε, λοιπόν, των φωνητικών, τα οποία πάντα δίσταζε να προσθέσει στους ήχους από αμηχανία και έλλειψη αυτοπεποίθησης, παρόλο που αυτό ήταν από την αρχή το όνειρό του. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο και αρκετά uploads, το πήρε απόφαση και το πρώτο του ολοκληρωμένο κομμάτι ήταν πια γεγονός. Το Dark Light ήταν ένας προάγγελος του τι θα ακολουθούσε – και ακολούθησε το πρώτο του mixtape με τίτλο Concept Vague, το οποίο διέθεσε δωρεάν στο διαδίκτυο, μερικούς μήνες αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτοτε ο Lovell κυκλοφορεί σταθερά νέο υλικό το οποίο σιγά σιγά καθορίζει και οριστικοποιεί τον σκοτεινό ήχο του, που διακρίνεται από ένα απειλητικό ραπάρισμα, αρκετά ωστόσο επηρεασμένο από την επέλαση του trap στη δεύτερη κυκλοφορία του, Red Teenage Melody. O Night Lovell έχει περιοδεύσει ανα την Ευρώπη με 28 sold out συναυλίες!

Τιμή Εισιτηρίου: περιορισμένη προπώληση 12 ευρώ (τα πρώτα 200 εισιτήρια), προπώληση – ταμείο 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης: viva.gr, Viva Kiosk Συντάγματος και Viva Spot Τεχνόπολης , SevenSpots, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54), Ευριπίδης, Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Gagarin 205

Λιοσίων 205, Αθήνα

Τηλ.: 211 4112500

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης