Ο Ντρέικ, ο σταρ του χιπ χοπ, λέει ότι τα μόνα πράγματα που αγαπά είναι το κρεβάτι του και η μαμά του. Αλλά, κατά τα φαινόμενα, αγαπά και το Μαϊάμι. Κι είναι και κουβαρντάς.

Διάβασε, στην εφημερίδα Miami Herald, για τις πολλές ώρες που χρειάζονται να πάνε στη δουλειά τους όσες εργάζονται ως υπηρετικό προσωπικό στο ξενοδοχείο Fontainebleau. Συγκινήθηκε, κι αποφάσισε να κάνει έκπληξη σ’ αυτές τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες. Η έκπληξη; Μια μέρα σε σπα κι ένα τσεκ 10.000 δολαρίων για αγορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Οντελί Παρέτ δούλευε εδώ και δύο δεκαετίες στο ξενοδοχείο. Δέχθηκε ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα και μια γυναικεία φωνή της είπε ότι έχει κανονιστεί μασάζ για την Οντελί στο σπα του Fontainebleau και δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Η μητέρα πέντε παιδιών διασκέδασε στο σπα, απόλαυσε τον αστακό της και χαλάρωσε στο πολυτελές λόμπι του ξενοδοχείου. Εκεί που έσπαγε το κεφάλι της να καταλάβει ποιος της έκανε τέτοιο δώρο, έφτασε ένα αυτοκίνητο που την πήγε, μαζί με ένα φιλικό της πρόσωπο, στο Brickell City Centre.
Έφτασαν, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, κι εκεί που στέκονταν στη Sacks Fifth Avenue, ένα χέρι την άγγιξε στον ώμο, από πίσω. Δεν ήταν άλλος από τον ίδιον τον Ντρέικ. «Πάντα τον έβλεπα μόνο στην τηλεόραση. Κι είπα “Ντρέικ!”» δήλωσε, στην εφημερίδα του Μαϊάμι, η Οντελί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντρέικ, εμπνεόμενος από το άρθρο για την τετράωρη, καθημερινά, διαδρομή της Παρέτ προς τη δουλειά της, είχε κανονίσει να προσφέρει σ’ αυτήν και σε άλλες δύο ντόπιες ένα καταναλωτικό «όργιο».
Στην Παρέτ δόθηκαν 45 λεπτά για να ψωνίσει από το Saks. Σύμφωνα με τη Miami Herald, η Παρέτ βγήκε από το Saks με ένα ζευγάρι υποδήματα – άνετα παπούτσια να τα φοράει όταν πηγαίνει στην εκκλησία – αξίας 800 δολαρίων. Και με ένα πορτοφόλι Valentino. Και με τέσσερα αρώματα. Και μ’ ένα κολιέ – χρυσός και διαμάντια – αξίας 6.000 δολαρίων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντρέικ αποδεικνύει ότι είναι ανοιχτοχέρης. Προσφάτως, ξόδεψε 50.000 δολάρια για λαχανικά και οπωρικά που αγόρασαν όλοι οι πελάτες ενός σουπερμάρκετ. Έδωσε άλλα 50.000 δολάρια σε ένα κατάλυμα γυναικών. Και πλήρωσε άλλα 50.000 δολάρια για την υποτροφία ενός σπουδαστή στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης