Το Σάββατο, 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο ραντεβού του με το κοινό της πόλης, αυτή τη φορά με αρκετές εκπλήξεις επί σκηνής.

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ ξεκίνησε από νεαρή ηλικία την ενασχόλησή του με το hip hop, ακούγοντας στο διπλανό δωμάτιο τον μεγάλο του αδελφό να σκαρώνει τα τραγούδια των Ψυχόδραμα. Από το 2004 ξεκίνησε την προσωπική του καριέρα μετρώντας ήδη τέσσερα ολοκληρωμένα άλμπουμ και μια σειρά singles που δίκαια τον έφεραν στην πρώτη γραμμή του ελληνικού hip hop.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα προσεκτικός στα βήματα του, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ απέκτησε σύντομα φανατικό κοινό όπως αποδεικνύεται απ’ τα εμφατικά sold out σε Χυτήριο, Αρχιτεκτονική και από τη μεγαλύτερη έως τώρα συναυλία του στο Piraeus 117 Academy. Αποφεύγει τις πολλές εμφανίσεις αφού προτιμά να ασχολείται και με τις υπόλοιπες δραστηριότητες του, πρώτα και κύρια με το label του, την Bashment Records όπου δίνει βήμα στη νέα γενιά παραγωγών προσφέροντας ένα επαγγελματικό στούντιο και διάθεση να βοηθήσει αν του ζητηθεί. «Το βασικό κριτήριο για να συμμετάσχει κάποιος στην Bashment είναι να ταιριάζουν τα χνώτα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης