Ένα μοναδικής ατμόσφαιρας μουσικό film noir είναι η μουσική παράσταση του Παναγιώτη Μάργαρη που παρουσιάστηκε με επιτυχία, τον χειμώνα στο Θέατρο Τζένη Καρέζη. Ο διεθνούς φήμης δεξιοτέχνης της κλασικής κιθάρας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, για ένα τελευταίο Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στη σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη, παρουσιάζοντας μουσικές της νύχτας, του έρωτα και του πάθους. Τραγούδια που ερμήνευσαν η Nancy Sinatra, o Leonard Cohen, η Noa θα ενωθούν με τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταμάτη Κραουνάκη και πολλών ακόμα σημαντικών δημιουργών. Θα ακουστούν επίσης soundtracks από τον διεθνή κινηματογράφο (Requiem for a dream, Cinema paradiso, Άρωμα γυναίκας κ.α) διασκευασμένα για σόλο κιθάρα από τον Παναγιώτη Μάργαρη.

Ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας είναι το σημείο στο οποίο ο Παναγιώτης Μάργαρης συνοδεύει με την κιθάρα του 3 τραγούδια, με το ακροατήριο στον ρόλο μιας μεγάλης χορωδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια μεταμεσονύχτια μουσική περιπλάνηση με τις αισθήσεις και τα συναισθήματα να πλημμυρίζουν από χρώματα και ένταση… Και όλα αυτά θα συμβούν με τη μαγεία του φυσικού ήχου, χωρίς μικρόφωνα και ηχεία.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ

Τελευταία Παράσταση: Σάββατο 10 Μαρτίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 00.00

Τιμή εισιτηρίων: 10€

Προπώληση:

Ticket Services, Πανεπιστημίου 39, Τηλεφωνικά: 210 7234567,

Online: www.ticketservices.gr

Σε όλα τα καταστήματα Public

Και στο ταμείο του Θεάτρου τηλέφωνο: 210 3636144

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης