Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι μουσικές παραστάσεις της ενότητας «Προσωπικά»!, των οποίων τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Πάνος Αμαραντίδης, οι παραστάσεις «…Της Σκηνής και της Οθόνης» με τη Μαρία Γράμψα και «Carte Postale» με την Ευαγγελία Μουμούρη, συνεχίζονται και για τους επόμενους μήνες.

Μουσική παράσταση: «…Της Σκηνής Και Της Οθόνης» με τη Μαρία Γράμψα – Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου θα απολαύσουμε εκ νέου τη Μαρία Γράμψα σε τραγούδια «…Της Σκηνής Και Της Οθόνης»!!! Τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, που γράφτηκαν για να «υπηρετήσουν» σενάρια και σκηνοθεσίες και «έντυσαν» κινηματογραφικά και θεατρικά έργα που έμειναν αξέχαστα, όχι από τη θεματολογία τους, αλλά απο τις μουσικές και τα τραγούδια τους.

Τραγούδια που ξεχώρισαν και τα ξεχωρίσαμε…Η Μαρία Γράμψα διαλέγει και παρουσιάζει τέτοια τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Τραγούδια ποπ, λυρικά, χασάπικα, δημοτικά, πόλκες και βαλς με ένα κοινό στοιχείο: άρχισαν τη “ζωή” τους ως μέρος μιας ταινίας ή μιας παράστασης και κατάφεραν να σταθούν ανεξάρτητα και να μείνουν στη μνήμη μας σαν αυθύπαρκτες δημιουργίες.
 
Στιγμές έμπνευσης που αγαπήσαμε και άλλες που θα ανακαλύψουμε μαζί. Αρχαίο δράμα, αρχαία και σύγχρονη κωμωδία, λατρεμένος ελληνικός κινηματογράφος, ευρωπαϊκό σινεμά, γερμανική επιθεώρηση, αγγλικό και αμερικάνικο μιούζικαλ… και όχι μόνο.

Συντελεστές: Τραγούδι: Μαρία Γράμψα, Στο πιάνο ο Μάριος Καραμπότης, Σκηνοθεσία – Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράσταση: Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Μουσική παράσταση: «Cartes Postales» με την Ευαγελλία Μουμούρη – Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Στο El Convento del Arte, ένα κουτί γεμάτο Cartes Postales περιμένει την αγαπημένη Ευαγγελία Μουμούρη να το ανοίξει και να βρει ευχές, παράπονα, ερωτικές εξομολογήσεις, αφορισμούς και λόγια που περίμεναν χρόνια να διαβαστούν και να συνυπάρξουν μελωδικά με τραγούδια των Αττίκ, Σουγιούλ, Μουζάκη, Χιώτη, Ζαμπέτα αλλά και των Μάνου, Weill και Κραουνάκη σε ρυθμούς swing, latin, bossanova και tango. Παλιά τραγούδια, άλλοι ρυθμοί, ίδια απόλαυση…σε μουσικά ακούσματα που όπως λέει ίδια ακροβατούν ανάμεσα στο belcanto και τον αμανέ.

Συντελεστές:

Ερμηνεία : Ευαγγελία Μουμούρη, Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης, Ενορχηστρώσεις: DaBand, Κιθάρα: Ευθύμης Αντωνόπουλος, Πλήκτρα: Σταύρος Πετσαλάκης, Τύμπανα: Αλέξανδρος Μαμμόπουλος.

Παραστάσεις:

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018
Σάββατο 10 Φεβρουραίου 2018

Γενικές πληροφορίες παραστάσεων:

Διάρκεια: 2 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό
 
Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte – τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr – web address : http://www.elconvento.gr/

Είσοδος: 10 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης