Ύστερα από την κυκλοφορία του πρώτου κομματιού “Human” που ακούσατε εδώ, οι Hellyeah κυκλοφόρησαν το βίντεο του τραγουδιού αλλά και ένα ακόμη lyric video για το “X”.

Oι Hellyeah αποτελούνται σταθερά από τον τραγουδιστή Chad Gray (Mudvayne), τον κιθαρίστα Tom Maxwell (των υποτιμημένων nu-metallers Nothingface) και τον ντράμερ Vinnie Paul (Pantera, Damageplan) ενώ τα τελευταία χρόνια προστέθηκαν ο μπασίστας Kyle Sanders (αδερφός του Troy Sanders των Mastodon και πρώην μέλος των Bloodsimple) και ο κιθαρίστας Christian Brady (Magna-Fi, Franky Perez & The Truth).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “Human” και το “X” προέρχονται αμφότερα από το επερχόμενο 5ο τους άλμπουμ “Unden!able”, η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται στις 3 Ιουνίου από την Eleven Seven Music, σε παραγωγή του Kevin Churko (Five Finger Death Punch, In This Moment, Ozzy Osbourne, Rob Zombie, Papa Roach).

Το βίντεο του “Human” σκηνοθέτησε ο Robert Sexton που είχε αναλάβει και προηγούμενα βίντεοκλιπ της μπάντας για τα τραγούδια “Hush”, “Sangre Por Sangre (Blood For Blood)” και “Moth” ενώ έχει συνεργαστεί και με τους Soufly, Death Angel, The Devil Wears Prada και The Dwarves.

Δείτε το βίντεοκλιπ του “Human” και το lyric video του “Χ” στο Core..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης