Ο τραγουδιστής, ηθοποιός και σόουμαν Βλάσσης Μπονάτσος γεννήθηκε σαν σήμερα στην Αθήνα στις 30 Νοεμβρίου 1951.

Γιος δικαστικού και καθηγήτριας πιάνου με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, στα μέσα της δεκαετίας του ’60, όντας έφηβος, δημιούργησε το συγκρότημα loubok.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια υπήρξε μέλος του μουσικού συγκροτήματος Πελόμα Μποκιού από το 1969-1972. Το όνομα του πήρε από τα αρχικά των ονομάτων των μελών του γκρουπ, που είχε υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία «O Γαρύφαλλος».

Σταθμός στη θεατρική του πορεία ήταν η ερμηνεία του στο μιούζικαλ Εβίτα, όπου στο πλευρό της τότε συντρόφου του Αλίκης Βουγιουκλάκη, υποδύθηκε τον Τσε Γκεβάρα.

Επίσης έπαιξε μαζί της και την περίοδο 1983-1984 με την παράσταση «Βίκτωρ Βικτώρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσίασε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα όπως «Με το κλειδί στο χέρι» στην κρατική τηλεόραση, τις «Κόντρες», το «Βλας Μπακ», το «Άλλα Κόλπα», το «Με φόρα» και το «Πάμε για άλλα», όπου ήταν γνωστός για τις ατάκες του και τη βραχνή χροιά της φωνής του.

Ο Μπονάτσος έγινε πανελληνίως γνωστός από την επιτυχημένη σειρά του 1991 «Οι Απαράδεκτοι» μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Το 1996 παντρεύτηκε με τη Μάρθα Κουτουμάνου (1968) – κόρη της Ελληνίδας ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη – και ένα χρόνο αργότερα το 1997 απέκτησε την κόρη του Ζένια.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης απεβίωσε στις 14 Οκτωβρίου του 2004 σε ηλικία 55 ετών. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο θάνατός του οφειλόταν σε «αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα.

Δείτε το βίντεο:

Ακούστε το τραγούδι:


Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης