«Συναγερμός» σήμανε στη Σκιάθο, όταν στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», προσγειώθηκε ξαφνικά το ιδιωτικό αεροσκάφος Rolling Stones με το χαρακτηριστικό σήμα – κατατεθέν του διάσημου συγκροτήματος.

Το πολυτελές αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 2.30 μ.μ. και ένα μικρό λεωφορείο με μαύρα τζάμια έλαβε την εντολή να προσεγγίσει το αεροσκάφος, να επιβιβασθούν σε αυτό 7 άτομα, χωρίς περισσότερες διαδικασίες και αμέσως να κατευθυνθεί προς το λιμάνι. Εκεί τη συντροφιά περίμενε το εντυπωσιακό τρικάταρτο σκάφος «Eos» (Ηώς) που εδώ και 5 ημέρες έχει καταπλεύσει στο νησί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επιβίβαση τεσσάρων ατόμων στο σκάφος, το mini bus κατευθύνθηκε με τους υπόλοιπους επιβάτες στις Κουκουναριές, όπου δείπνησαν στο ala cart πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου «Σκιάθος Παλλάς».

Το νησί της Σκιάθου αποτελεί αγαπημένο προορισμό του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, Καρόλου, του υπουργού Εξωτερικών του ΗΒ, Μπ. Τζόνσον καθώς και γνωστών καλλιτεχνών και επιχειρηματιών της γηραιάς Aλβιόνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφία: skiathoslife

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης