16 street dancers στο κέντρο της Αθήνας, μια ηλιόλουστη μέρα γεμάτη χορό και μουσική και πολύ κόσμος που απολάμβανε ένα πρωτότυπο χορευτικό θέαμα ψηφίζοντας τους καλύτερους οκτώ που προκρίθηκαν στον Τελικό.

Το Σάββατο 14/04 έγινε ο πρώτος προκριματικός του Red Bull Dance Your Style στην Πλατεία Συντάγματος. Οι 16 invited χορευτές που έλαβαν μέρος, το look των οποίων επιμελήθηκε το underground brand ένδυσης Pyrex Original, αναμετρήθηκαν σε 1vs1 battles και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας το είδος χορού αλλά και την έντονη προσωπικότητά τους με σκοπό να ενθουσιάσουν τους πιο απαιτητικούς κριτές – το κοινό που παρακολουθούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά την κλήρωση των ζευγαριών που θα χόρευαν μαζί, τα dance battles ξεκίνησαν και κατευθείαν γυναίκες και άντρες χορευτές παρουσίασαν τα απίστευτα moves που ξεσήκωσαν το κοινό, αυτοσχεδιάζοντας πάνω στη μουσική που ο DJ TsiliSmile επέλεγε για αυτούς. Η εκφραστικότητα, η κίνηση, το creativity και το musicality ήταν κάποια από τα στοιχεία που έδειξαν οι χορευτές σύμφωνα με το είδος χορού που αντιπροσωπεύουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από κάθε battle το κοινό ήταν αυτό που θα έκρινε ποιος χορευτής θα περάσει στον επόμενο γύρο σηκώνοντας κόκκινη ή μπλε κάρτα ανάλογα με την μεριά του νικητή. Στην περίπτωση που έβγαινε ισοπαλία ο MC του διαγωνισμού -Bboy Saspens- είχε το δικαίωμα να ζητήσει άλλον ένα γύρο από τους χορευτές έτσι ώστε να ξαναψηφίσει ο κόσμος. Ο τελευταίος γύρος ήταν αρκετά εντυπωσιακός με την αναμέτρηση των popping moves του Rekoz εναντίον των break dance moves του Onel – που τελικά επικράτησε.

«Ήταν μια τέλεια μέρα. Ήρθα για να χορέψω και να το ευχαριστηθώ μη περιμένοντας να είμαι ο νικητής της ημέρας. Νιώθω φανταστικά! Όλος αυτός ο κόσμος να χειροκροτεί, διαφορετική μουσική, αυτοσχεδιασμός και πολύ δυνατοί χορευτές…τι άλλο να ζητήσω!! Τώρα focus στον Τελικό στις 13/05!
  Ανυπομονώ!!», είπε ο Χρήστος Ντέντης aka bboy Onel.

Οι οκτώ καλύτεροι – Onel, Icler, Zoob, Virtuozo, Rekoz, Cut1, Lil Cli & Fuerza Negra- κέρδισαν τη θέση τους για τον τελικό της Αθήνας στις 13/05 που θα πραγματοποιηθεί στο Box Athens – η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο www.ticketmaster.gr καθώς και σε καταστήματα Γερμανός και Cosmote. Μέχρι τότε μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι άλλοι οχτώ που θα ολοκληρώσουν τη 16άδα του μεγάλου Τελικού, όπως αυτοί θα προκριθούν από τον 2ο και τελευταίο προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία Θεσσαλονίκης στις 04/05 στις 16:00.

Δες τι έγινε στον προκριματικό της Αθήνας το περασμένο Σάββατο

Μάθε όλες τις εξελίξεις του διαγωνισμού από το Rise TV.

Σχετικά με την Προπώληση Εισιτηρίων για τον Τελικό, 13/05 στις 19:00:

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:
– www.ticketmaster.gr
– Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Δευτ – Κυρ: 9.00 – 21.00)
– Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
– Δίκτυο καταστημάτων COSMOTE

Με μετρητά:

Εκδοτήριο Box Athens (Κυρ 13/05: 17:00-21:00)

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Δίκτυο καταστημάτων COSMOTE

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

VIP: 20 €

Early Bird Γενικής Εισόδου: 7 €

2η φάση προπώλησης Γενικής Εισόδου: 10 €

ΑΜΕΑ Αμαξίδια: Δωρεάν είσοδος για αμαξίδια (για να κλείσετε τη θέση σας παρακαλούμε επικοινωνείτε με το info.gr@redbull.com)

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 11 ετών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης