Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη
Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τη μοναδική συναυλία – και μάλιστα για καλό σκοπό – της Παυλίνας Βουλγαράκη, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», στις 21.30!

Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια και δημιουργός, θα μοιραστεί μαζί μας κομμάτια που ήδη έχουν αγαπηθεί, όπως το ομώνυμο ντουέτο με τον Μπάμπη Στόκα αλλά και τα τραγούδια: «Λίγο Λίγο», «Αγαπημένε μου», «Άγριος Τσακωμός» κ.α., θα μας αποκαλύψει μουσικές στιγμές του δεύτερου δίσκου της, που αυτή την περίοδο ηχογραφεί όπως το «Φέρτα μου όλα πίσω» με τη συμμετοχή του Ψαραντώνη, διασκευές σε τραγούδια καλλιτεχνών με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν (Μπάμπης Στόκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας, Μανώλης Μητσιάς, Φωτεινή Βελεσιώτου) αλλά και άλλων από τους οποίους έχει επηρεαστεί μουσικά και αγαπήσει (π.χ. Αρλέτα, Παύλος Σιδηρόπουλος, Σοφία Βέμπω, Νίκος Παπάζογλου κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα της συναυλίας που διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, θα διατεθούν για την αγορά και τοποθέτηση σε πολυσύχναστα σημεία του Ηρακλείου αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών και την εκπαίδευση εθελοντών στην χρήση τους. Η δράση έρχεται σε συνέχεια της δωρεάς των τριών απινιδωτών από τον Ρ.Ο.Η. προς τον Δήμο Ηρακλείου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού και ο στόχος είναι να πυκνώσει αυτό το δίκτυο, ένα δίκτυο που μπορεί να σώσει ζωές.

Για αυτό και η συμμετοχή της Παυλίνας Βουλγαράκη και της μπάντας της σε αυτή την συναυλία, γίνεται αφιλοκερδώς, ενώ και ο Δήμος Ηρακλείου παραχώρησε δωρεάν τον χώρο του Κηποθεάτρου!

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα σημεία:

ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα (Λ. Ικάρου 79A)
Οινοτέκα – Cellar Door (Γερωνυμάκη 4-6)
Dyslexia Centers (Βικέλα 14)
Βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης (Καντανολέων 4)
Δισκοπωλείο Αεράκης (πλ. Κοραή 14)

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Προπώληση: 10 €
Φοιτητές, μαθητές, άνεργοι, ΑμεΑ: 7 €
Τιμή πόρτας: 15 €
Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, 09:47