Ένας αξιόλογος τραγουδοποιός με μακροχρόνια πορεία στα μουσικά δρώμενα ξεκινά τη συνεργασία του με τη Final Touch παρουσιάζοντας το πρώτο δείγμα από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά.

Ο Γιάννης Κουτσουκέλης, μετά τη «θητεία» του ως μέλος του σημαντικού ελληνικού alternative σχήματος motivo4, ξεκίνησε πριν δύο χρόνια την σόλο πορεία του κυκλοφορώντας το πρώτο του προσωπικό album. Με τον τίτλο «Αγρίμι», το CD αυτό κυκλοφόρησε σε ξύλινη συλλεκτική συσκευασία και αποκόμισε εξαιρετικές κριτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα μας παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι του, σε στίχους και μουσική του ιδίου, που ονομάζεται «Λυτρωτικό».

Ένα τραγούδι στους ήχους του blues/rock, με περίτεχνο, ποιητικό στίχο και την ενδιαφέρουσα θεματολογία που επιμελήθηκαν οι Σπύρος Νεόφυτος και Δήμητρης Πήχας.

Συμμετέχουν οι αξιόλογοι μουσικοί, Παύλος Λογαράς (Τύμπανα, Φωνητικά), Σπύρος Νεόφυτος (Ηλ. Κιθάρα, Φωνητικά), Δημήτρης Πήχας (Μπάσο, Φωνητικά), Γιάννης Στεργίου (Programming), και φυσικά, ο Γιάννης Κουτσουκέλης (Φωνητικά, Ακ. Κιθάρα, Φυσαρμόνικα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Λυτρωτικό» οπτικοποιήθηκε από τον Χάρη Δούκα (Σκηνοθεσία/Διεύθυνση Φωτογραφίας), και το ατμοσφαιρικό αυτό Video Clip γυρίστηκε στο Lounge Cafe «Νώνακρις» με την ευγενική παραχώρησή του από τον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο.

Τη μίξη του ήχου επιμελήθηκε ο Τάκης Αργυρίου (Argiriou Recording Studios).

Μια ποιοτική κυκλοφορία, που αποτελεί προοίμιο της επερχόμενης δουλειάς του καλλιτέχνη.

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης