Οι Disturbed, μία από τις μεγαλύτερες mainstream μέταλ μπάντες των ημερών μας, συνηθίζουν να περιέχουν και μία διασκευή σχεδόν σε κάθε δίσκο τους, που είτε συμπεριλαμβάνεται στο κανονικό tracklisting, είτε ως μπόνους κομμάτι.

Στα setlist των πρόσφατων συναυλιών τους, έχουν καθιερώσει μάλιστα ένα medley από διασκευές προς το τέλος της κάθε συναυλίας, συμπεριλαμβανομένου των ήδη γνωστών τους στα “The Sound of Silence” των Simon & Garfunkel, “Land of Confusion” των Genesis και “I Still Haven’t Found What I’m Looking For” των U2, έχοντας προσθέσει και μερικές καινούριες όπως το “Closer” των Nine Inch Nails, το “Baba O’Riley” των The Who αλλά και το “Killing In The Name” των Rage Against The Machine.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη εβδομάδα και στα πλαίσια του φεστιβάλ «Rock On The Range» στο Columbus του Ohio, διασκεύασαν το εν λόγω τραγούδι παρέα με τον τραγουδιστή των Papa Roach, Jacoby Shaddix. Η επανεκτέλεση τους είναι άκρως πορωτική, με τους Disturbed να προσαρμόζουν άνετα τον πιο groovy και funky επαναστατικό ήχο των Rage Against The Machine στις πιο παραδοσιακές heavy κιθαριές τους και τον Shaddix να προσθέτει λίγη early 00’s nu-metal αισθητική με τα ξεσηκωτικά ουρλιαχτά του. Άλλωστε μιλάμε για δύο μπάντες που στα πρώτα τους βήματα είχαν επηρεαστεί έντονα από τους RATM, όπως και αρκετές ακόμη από την nu metal σκηνή των early 00’s και παλιότερα.

Δες το βίντεο στο Core..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης