Η Τζούλι Άντριους ήταν «άψογη» υποδυόμενη τη Μέρι Πόπινς το 1964, απόδειξη αυτού ότι κέρδισε το Όσκαρ. Όμως η μεγάλη κυρία των μιούζικαλ Έμιλι Μπλαντ, η οποία θα υποδυθεί τη Μέρι Πόπινς στη νέα εκδοχή της ταινίας με τίτλο «Mary Poppins Returns», που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο, θα αποδώσει τον ρόλο με τον δικό της τρόπο. «Τη θαυμάζω πολύ» δήλωσε η Τζούλι στο Closer Weekly κατά τη διάρκεια της συναυλίας Raise Your Voice που δόθηκε στις αρχές του μήνα προς τιμήν της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μια ολοκαίνουργια ταινία που βασίζεται σε όλες τις άλλες ιστορίες που είχε στα χέρια του ο Γουόλτ Ντίσνεϊ και είχαν ως βάση την Πόπινς της Π.Λ. Τράβερς», εξήγησε η Τζούλι και πρόσθεσε: «είναι υπέροχο ότι η Έμιλι είναι η νέα Πόπινς», ενώ κοιτάζοντας πίσω στην αρχική ταινία που πρωταγωνίστησε με τον Ντικ Βαν Ντάικ, η 82χρονη Τζούλι, δήλωσε ότι «είναι 50 χρόνια πίσω, και ταλαιπωρεί το μυαλό μου».

Μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας της η Τζούλι Άντριους χαρακτήρισε ως καταπληκτικό το γεγονός ότι την προσέλαβαν για να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο, δηλαδή να τραγουδάει. «Το τραγούδι είναι πολύ, πολύ κοντά στην καρδιά μου. Το να δίνεις αυτόν τον ήχο… με τα χρόνια αρχίζεις να συνειδητοποιείς πόσο θαυμάσιο είναι και ότι μπορεί κανείς να ξεχάσει τα προβλήματά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς όμως το κινηματογραφικό αστέρι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα προβλήματα στις φωνητικές χορδές που εμφανίστηκαν το 1997 και που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει την ικανότητά της να τραγουδάει. «Ήταν καταστροφικό», είπε. Όμως, η Τζούλι συνέχισε να γράφει παιδικά βιβλία και πέρσι ασχολήθηκε και με την σκηνοθεσία. «Φαίνεται ότι η φωνή μου δεν είναι όλα αυτά που είμαι», δήλωσε η 82χρονη σταρ, που τώρα περιμένει με ανυπομονησία να δει την επιστροφή της Μέρι Πόπινς και να ακούσει την Έμιλι να τραγουδάει. «Το δώρο της φωνής δεν είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί ελαφρά.

Είναι ένα δώρο», είπε η Τζούλι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης