Μία ακόμη εβδομάδα προβολών με έντονο κινηματογραφικό ενδιαφέρον για μικρούς και μεγάλους ξεκινά από σήμερα στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Με τη ταινία «Τρέξε – Get out», ένα εμπνευσμένο σεναριακά θρίλερ αμερικανικής παραγωγής, και τη ταινία «Τα Στρουμφάκια: Χαμένο Χωριό/Smurfs:The Lost Village», που αναμένεται να ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους, συνεχίζονται από σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουλίου, μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σινέ Άλσος στη Δ.Ε. Συκεών και το Σινέ Παράδεισος στη Δ.Ε. Νεάπολης, περιμένουν τους θεατές για να απολαύσουν τις ταινίες της εβδομάδας, μέσα σε καταπράσινες οάσεις δροσιάς, προσφέροντας στο κοινό μια εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας και χαλάρωσης μέσα στο καλοκαίρι.

 «Τρέξε /Get Out»    

Σκηνοθεσία:    Τζόρνταν Πιλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζουν:          Ντάνιελ Καλούγια, Άλισον Ουίλιαμς, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Κάθριν Κίνερ

Διάρκεια:         104΄ (Άνω των 17)

 Ο Κρις ετοιμάζεται να συνοδεύσει την κοπέλα του, Ρόουζ, στο πατρικό της  για να γνωρίσει τους γονείς της και να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο μαζί τους. Εκείνος είναι μαύρος, εκείνη είναι λευκή, αλλά, όπως επίμονα τον διαβεβαιώνει, οι μεγαλοαστοί, καλλιεργημένοι γονείς της δεν θα έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό για τη διαφυλετική σχέση της κόρης τους. Αρχικά ο Κρις θεωρεί πως η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ, η φαινομενικά ευγενική υποδοχή κρύβει μυστικά και γρήγορα ο ήρωας αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά. Τα προβλήματα του Κρις στο πολυτελές σπίτι θα είναι πολύ μεγαλύτερα, πολύ πιο απειλητικά: ένας ζωντανός εφιάλτης ανάμεσα στον θάνατο και τη ζωή, τον ρατσισμό και… τη σύγχρονη Αμερική της εποχής του Ντόναλντ Τραμπ.

«Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό/Smurfs: The Lost Village»

Σκηνοθεσία:                Χαλ Άσμπουρι

Με τις φωνές των: Ντίνου Σούτη, Σπύρου Μαργαρίτη, Μάικ Βασιλειάδη, Πέτρου Δαμουλή, Χρήστου Θάνου, Ίαν Στρατή, Αντώνη Θυσιάδη, Πέτρου Δαμουλή, Χρύσας Διαμαντοπούλου, Ακίνδυνου Γκίκα, Άρη Λουμάκη.

Διάρκεια:                     90΄ (Κατάλληλο)     

Στη νέα και ολόφρεσκη στρουμφοϊστορία, ένας μυστηριώδης  χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο -γεμάτο μαγικά πλάσματα- απαγορευμένο δάσος, για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός, γεμάτος αρπακτικές διαθέσεις, μάγος Δρακουμέλ. Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια θα βρεθούν επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτο δράση και κίνδυνο, αλλά και με εκπλήξεις και πολύ γέλιο, όπου θα ανακαλύψουν αναπάντεχους συμμάχους που θα τους αλλάξουν τη ζωή για πάντα.  Ένα εμπνευσμένο, απολαυστικό ταξίδι στην κουλτούρα των Στρουμφ μέσα από μια ιδιαίτερα χαλαρή, γαλάζια ατμόσφαιρα.

 Σινέ «Παράδεισος»: Νεάπολη, περιοχή Στρεμπενιώτη – Τηλ.: 2310.631700

Σινέ «Άλσος»: Συκιές, Δενδροφυτεία – Τηλ.: 2310.200190

Προβολές: 9.30 μ.μ.

Τιμή Εισιτηρίου: 5 ευρώ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης