Παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα του «Avengers» ξεκινούν τον προσεχή Φεβρουάριο, ο πρωταγωνιστής Robert Downey Jr. επικεντρώνεται στον ρόλο του για τη συνέχεια της ταινίας «Sherlock Holmes».

Σύμφωνα με πληροφορίες η Warner Bros. και οι εκπρόσωποι της Team Downey επέλεξαν τους βασικούς συντελεστές της νέας ταινίας οι οποίοι θα είναι οι: Nicole Perlman, σεναριογράφος του «Guardians of the Galaxy», Justin Malen σεναριογράφος του «Baywatch», Gary Whitta συγγραφέας του «Rogue One» και Kieran Fitzgerald, σεναριογράφος του «Snowden».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο προηγούμενες ταινίες με πρωταγωνιστή τον διάσημο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς έκοψαν εισιτήρια που ξεπέρασαν τα 500 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Το «threequel» του Σέρλοκ αποτελούσε πάντα προτεραιότητα για τη Warner Brοs ωστόσο το πρόγραμμα του Robert Downey Jr. ήταν αρκετά φορτωμένο, αν αναλογιστεί κανείς και τον ρόλο του ως Tony Stark στο φιλμ Iron Man.

O Guy Ritchie, Που έχει σκηνοθετήσει τις προηγούμενες δύο ταινίες του «Sherlock Holmes» αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης