Η ταινία του Doctor Strange, του πιο ιδιαίτερου μάγου της Marvel, είναι η επόμενη μεγάλη κυκλοφορία του Marvel Cinematic Universe, επομένως η παρουσία της στο Comic-Con του San Diego με ένα νέο trailer δεν αποτελεί έκπληξη.

Το trailer εστιάζει στις μυστικιστικές και μαγικές δυνάμεις που εξερευνά η ταινία με τα διάφορα portals, όπου οι πρωταγωνιστές μεταφέρονται από διάσταση σε διάσταση, αλλά μας δείχνει και μερικές σκηνές από την τελευταία επική μάχη στη Νέα Υόρκη, που θυμίζουν τη λιθογραφία του Ολλανδού ζωγράφου M.C. Escher με τίτλο «Relativity» (Σχετικότητα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Δρ. Stephen Vincent Strange, πιο γνωστός ως Doctor Strange, είναι ένα από τους λιγότερο διάσημους χαρακτήρες της Marvel. Άλλα σίγουρα όχι ένας από τους λιγότερο ενδιαφέροντες, έχοντας χτίσει, από τη δεκαετία του ’60, το δικό του φανατικό και λίγο εναλλακτικό κοινό.

Ο Doctor Strange είναι ένας λίγο αλαζόνας χειρουργός, ο οποίος χάνει την ικανότητά του να χειρουργεί, μετά από ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να πέσει σε μία σκοτεινή «δύνη» αναζητώντας νόημα στην ύπαρξή του. Μετά από πολλές αναζητήσεις, φτάνει στην άλλη άκρη της Γης, όπου γνωρίζει έναν μυστήριο δάσκαλο, ο οποίος του φανερώνει έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον ήρωα υποδύεται ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Μαζί του στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μαντς Μίκελσεν, Ρέιτσελ Μακάνταμς και Τίλντα Σουίντον. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης