Καθώς πλησιάζει το τέλος της σειράς Game of Thrones, δεν φαίνεται να μειώνεται το ενδιαφέρον των θεατών. Για την ακρίβεια, ισχύει το αντίθετο: η χθεσινή πρεμιέρα της έβδομης σεζόν έσπασε νέο ρεκόρ για το HBO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “Dragonstone”, το πρώτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν, έφτασε τα 16,1 εκατ. θεατές (10,1 ζωντανά και οι υπόλοιποι μέσω streaming/DVR), σύμφωνα με το Variety. Πρόκειται για 50% αύξηση σε σχέση με την πρεμιέρα της έκτης σεζόν, το οποίο είναι εκπληκτικό, αν λάβουμε υπόψη και το τέλος της 5ης σεζόν, αλλά και τον τρόπο που άφησε τους θεατές να περιμένουν τη συνέχεια.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η θεαματικότητα γενικότερα είναι υψηλότερη την Άνοιξη, που προβάλλονταν οι προηγούμενες σεζόν, σε σχέση με το καλοκαίρι. Παρά το καλοκαιρινό ντεμπούτο λοιπόν, το “Dragonstone” ήταν η πρεμιέρα με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα στην ιστορία του HBO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φετινή, έβδομη σεζόν, του Game of Thrones είναι η προτελευταία και θα ολοκληρωθεί σε επτά επεισόδια, ενώ η 8η και τελευταία σεζόν θα ολοκληρωθεί σε έξι.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης