Όχι μόνο η επερχόμενη ταινία της Warner Bros «Wonder Woman» θα έχει διαφορετικό τόνο από τα «Batman v Superman» και «Suicide Squad», αλλά θα αντλεί έμπνευση και από μια παλαιότερη ταινία της DC: Τον πρώτο «Superman» του 1987.

Σε συνέντευξή της στο Variety, η σκηνοθέτης της ταινίας Patty Jenkins συζήτησε γιατί ερευνά την ερμηνεία του Christopher Reeve για τη δημιουργία της δικής ταινίας με την Gal Gabot, σημειώνοντας πως η ταινία του Richard Donner ήταν αφιερωμένη στον θεατή: «Αφορούσε αυτόν που την έβλεπε και πώς θα ένιωθε αν είχε σπουδαίες δυνάμεις κι έκανε σπουδαία πράγματα. Ήταν γεμάτη αγάπη και συναίσθημα» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Jim Lee της DC Comics επίσης μοιράστηκε μερικές πληροφορίες για την ταινία: «Η Patty έχει επιλέξει μια πολύ περιεκτική προσέγγιση» εξήγησε, προσθέτοντας ότι «προσπάθησε να ταιριάξει πολλά ετερόκλητα στοιχεία σε ένα συνεκτικό σύνολο».

Σύμφωνα με τον Lee, οι γνώστες της ιστορίας της ηρωίδας θα είναι ικανοποιημένοι με το πως θα παρουσιαστεί η ιστορία: «Οι fans που διαβάζουν Wonder Woman εδώ και δεκαετίες θα εκπλαγούν με το πως η ταινία συνδέει την προέλευση της και τη φέρνει στην μοντέρνα εποχή».

To «Wonder Woman» αναμένεται τον Ιούνιο του 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης