Η Ανζελίνα Τζολί ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο και την Κυριακή παρέστη στην αβάν-πρεμιέρ της ταινίας κινουμένων σχεδίων «The Breadwinner» της Νόρα Τούμεϊ, συμπαραγωγός της οποίας είναι η 42χρονη σταρ του Χόλιγουντ.

Η Τζολί παρακολούθησε την προβολή έχοντας δίπλα της τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της, τη Ζαχάρα, τη Σιλό και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν Τζολί-Πιτ και φωτογραφήθηκε μαζί τους πάνω στο κόκκινο χαλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φιλμ αναφέρεται στην ιστορία μιας μικρής που ζει στο Αφγανιστάν και θα μεταμφιεστεί σε αγόρι για να μπορέσει να δουλέψει και να γίνει ο προστάτης της οικογένειάς της. Η ταινία μεγάλου μήκους βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό μυθιστόρημα της Ντέμπορα ‘Ελις.

Ωστόσο η Τζολί μετέβη στο κινηματογραφικό φεστιβάλ και για να παρουσιάσει την τελευταία της ταινία. Έπειτα από μεγάλη περίοδο μακριά από τα πλατό -η τελευταία της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη είναι στο φιλμ «Δίπλα στη θάλασσα» (2015)– η Τζολί κάνει τη μεγάλη επάνοδο ως σκηνοθέτρια της ταινίας «First They Killed My Father», σε παραγωγή του δικτύου Netflix. Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της αμερικανο-καμποτζιανής ακτιβίστριας Λουνγκ Ουνγκ, η οποία επέζησε από τις ωμότητες του καθεστώτος των Ερυθρών Χμερ. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η ταινία θα είναι ανάμεσα στα φαβορί για την προσεχή τελετή απονομής των Όσκαρ, τον Φεβρουάριο του 2018. Η ταινία θα προβάλλεται στην πλατφόρμα Netflix από τις 15 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Paris Match, ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης