Η Disney κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της αγαπημένης γκουβερνάντας Μαίρη Πόπινς, η οποία επανέρχεται στα παιδικά και όχι μόνο, κινηματογραφικά όνειρα 54 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση.

Στη νέα «Mary Poppins» της Disney, η Emily Blunt («Into the Woods») είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας (1964), η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια.

Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της «Vaiana»), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή – στους δρόμους του Λονδίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μαίρη Πόπινς πειστρέφει» στα βρετανικά- για αρχή- σινεμά στις 21 Δεκεμβρίου.

Σκηνοθεσία: Rob Marshall

Πρωταγωνιστούν: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters με τον Colin Firth και τη Meryl Streep.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης