Δήλωση βόμβα έκανε η σκηνοθέτις της δημοφιλούς ταινίας Fifty Shades of Grey, (50 Αποχρώσεις του Γκρι) Σαμ Τέιλορ Τζόνσον. Αποκάλυψε ότι αν και η πλοκή του έργου ήταν αυτό που την τράβηξε, εύχεται να μην είχε κάνει ποτέ την ταινία. Η 50χρονη που απέρριψε την ευκαιρία να σκηνοθετήσει τη δεύτερη ταινία της σειράς είπε στο Sunday Times Magazine ότι θα ήταν τρελή να περάσει τη διαδικασία ξανά, λόγω της δύσκολης σχέσης που είχε με τη συγγραφέα των βιβλίων Ε. Λ. Τζέιμς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Συμπαθώ τους πάντες και πραγματικά μπερδεύομαι όταν δεν με συμπαθούν», δήλωσε η σκηνοθέτις. «Πραγματικά μπερδεύτηκα με την Ε. Λ. Τζέιμς. Μου είναι δύσκολο να καταλάβω κάποιον όταν δεν υπάρχει συνεργασία και συνέργεια», προσέθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κακή σχέση των δύο συντελεστών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν ήταν μυστικό. Ήταν γνωστές οι διαφωνίες και οι καυγάδες ανάμεσα στις δύο, με τη συγγραφέα να απαιτεί περισσότερο έλεγχο στα γυρίσματα.

Η Σαμ Τέιλορ Τζόνσον είπε ακόμα ότι δεν θα δει ποτέ τις συνέχειες της ταινίας. «Δεν έχω απολύτως κανένα ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω μετανιώσει γιατί αυτό θα ήταν πολύ κακό για μένα. Αλλά με το πλεονέκτημα της γνώσης, σας λέω ότι θα ήμουν τρελή αν έπαιρνα μέρος σε αυτό ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης