Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Χίλαρι Σουάνκ πρωταγωνιστεί στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «I Am Mother», τα γυρίσματα του οποίου έχουν ξεκινήσει στα Adelaide Studios, στη Νότια Αυστραλία, σύμφωνα με το Variety.

Η Σουάνκ, η οποία κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για τις ερμηνείες της στις ταινίες «Million Dollar Baby» και «Boys Dοn’t Cry» θα εμφανιστεί δίπλα στην Κλάρα Ρουγκάαρντ σε μια ξεχωριστή ιστορία μητέρας- κόρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρουγκάαρντ ενσαρκώνει μια μοναχική έφηβη κοπέλα, την πρώτη από μια νέα γενιά ανθρώπων που μεγαλώνει η «Μητέρα» – ένα ευγενικό ρομπότ που σχεδιάστηκε για να αποκαταστήσει την ανθρωπότητα στη Γη μετά τον εξαφανισμό της. Ο ξεχωριστός όμως δεσμός τους απειλείται, όταν φτάνει μια αιμοχαρής γυναίκα (Χίλαρι Σουάνκ).

Η ταινία «I Am Mother» βασίζεται σε πρωτότυπη ιδέα του σκηνοθέτη Γκραντ Σπουτόρε και του σεναριογράφου, Μάικλ Λόιντ Γκριν. Το σενάριο ήταν στη Black List 2016, τη λίστα με τα καλύτερα σενάρια του Χόλιγουντ που δεν μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία «I Am Mother» είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Σπουτόρε. Με εδικά οπτικά εφέ η ομάδα του WETA Workshop («Avatar», «The Lord of The Rings») δημιούργησε το ρομπότ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία είναι παραγωγής του Τίμοθι Γουάιτ από την Southern Light Films και του Κέλβιν Μουνρό της Penguin Empire. Συμπαραγωγοί είναι οι Άνα Βίνσεντ και Μάικλ Λόιντ Γκριν. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι ο Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης, ο Τέρι Ντούγκας και ο Ζαν Λουκ Ντε Φάντι από τη Rhea Films και οι Μπράις Μένζινς, Φίλιπ Γουέιντ, Τζον Γουέιντ και Γκραντ Σπουτόρε.

«Είναι ένα προνόμιο να καλωσορίζουμε τη Χίλαρι Σουάνκ στην ταινία μας» δήλωσε ο Σπουτόρε. «Είναι αξιοθαύμαστη καλλιτέχνης που φέρνει πάντα τεράστια προσήλωση και ειλικρίνεια στην οθόνη. Είμαι ενθουσιασμένος για το ταξίδι με τη Χίλαρι και την ταλαντούχα Κλάρα Ρουγκάαρντ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης