Lion

Στη βόρεια Ινδία, ο πεντάχρονος Σαρού μπαίνει στο λάθος τρένο και ταξιδεύει τρομοκρατημένος και μόνος χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, στην χαοτική Καλκούτα. Εκεί γίνεται ένα από τα ημι-άγρια παιδιά του δρόμου και σαν από θαύμα καταφέρνει να επιβιώσει από πολλούς κινδύνους, καταλήγοντας σε ένα ορφανοτροφείο. Τελικά ο Σαρού υιοθετείται από ένα ζευγάρι Αυστραλών, οι οποίοι τον μεγαλώνουν με αγάπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σαρού, όμως, δεν μπορεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν, και αποφασίζει να εντοπίσει το παλιό του σπίτι και μαζί του την οικογένειά του, στη συγκινητική αυτή ταινία με πρωταγωνιστές τους Ντεβ Πατέλ και Νικόλ Κίντμαν.

Σκηνοθεσία: Γκαρθ Ντέιβις.

Ηθοποιοί: Νικόλ Κίντμαν, Ντεβ Πατέλ, Ρούνι Μάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δραματική ταινία.

Δείτε το τρέιλερ:

Εγκλωβισμένη

Η Μαίρη είναι μία παιδοψυχολόγος που πολύ πρόσφατα έχασε τον άντρα της και ζει σε μία απομονωμένη εξοχική κατοικία στην Νέα Αγγλία.

Mε τον τετραπληγικό γιο της φιλοξενεί ένα κωφάλαλο μικρό αγόρι. Εκείνο εξαφανίζεται μια νύχτα, αλλά η ίδια αρχίζει να πιστεύει πως κρύβεται κάπου στο σπίτι.

Shut In

Θρίλερ 2016

 Καναδογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φάρεν Μπλάκμπερν με τους: Ναόμι Γουότς, Όλιβερ Πλατ, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Τσάρλι Χίτον.

Δείτε το τρέιλερ:


Η Δασκάλα

Στην Μπρατισλάβα του 1983 η διευθύντρια ενός σχολείου καλεί συγκέντρωση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών για να συζητήσουν ανεπίσημα την περίπτωση της Μαρία Ντραζντέτσοβα. Μιας δασκάλας η οποία, βασισμένη στους στενούς δεσμούς της με το κομουνιστικό καθεστώς, ζητάει χάρες και χειραγωγεί ενήλικους και παιδιά για το προσωπικό της συμφέρον.

Ucitelka – The Teacher

Σλοβάκικη δραματική ταινία 2016, σκηνοθεσία Γιαν Χρέμπεκ με τους: Ζουζάνα Μορέρι, Ίνα Γκογκάλοβα, Κσόνγκορ Κασάι.

Δείτε το τρέιλερ:

The Bachelor

Ο γάμος του Αντώνη επανενώνει μια καταστροφική παρέα σε μια ελληνική κωμωδία. Ένα «λάθος» της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής και έναν εκρηκτικό πεθερό! Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα. Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει ταγκό με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας. Μπορεί ένα party «από τα παλιά» να επηρεάσει τη ροή ενός επερχόμενου γάμου; Μπορεί! Θα το αφήσουν όμως οι άμεσοι εμπλεκόμενοι να συμβεί;

Κωμωδία 2016

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Αντώνης Σωτηρόπουλος με τους: Γιάννη Ζουγανέλη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κατερίνα Γερονικολού, Αποστόλη Τότσικα.

Δείτε το τρέιλερ:

Citizenfour

Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ για το φιλμ που αποκάλυψε το φαινόμενο «Σνόουντεν».

Ο υπάλληλος της Αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (NSA) Έντουαρντ Σνόουντεν δίνει στη δημοσιότητα μια σειρά από απόρρητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη μαζική παρακολούθηση εκατομμυρίων κατοίκων σε ολόκληρο τον πλανήτη, με τη βοήθεια ανεξάρτητων δημοσιογράφων, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Χονγκ Κονγκ.

Ντοκιμαντέρ 2014

Αμερικανογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Λόρα Πόιτρας.

Δείτε το τρέιλερ:

Underworld: Η Αιματοχυσία

Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς blockbuster ταινιών Underworld, με τίτλο «Η Αιματοχυσία», ακολουθεί τη Σελίν (Kate Beckinsale), έμπορο θανάτου των Βρικολάκων, που προσπαθεί να αποκρούσει τις επιθέσεις που δέχεται τόσο από την φυλή των Λυκανθρώπων, όσο και από την φατρία των Βρικολάκων που την πρόδωσε.

Έχοντας στο πλευρό της μονάχα τον Ντέιβιντ (Τεό Τζέιμς) και τον πατέρα του, Τόμας (Τσαρλς Ντανς), θα κληθεί να δώσει ένα τέλος στην αιώνια μάχη μεταξύ Λυκανθρώπων και Βρικολάκων, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να κάνει την υπέρτατη θυσία.

Underworld: Blood Wars

Ταινία τρόμου

Σκηνοθεσία: Άννα Φέρστερ

Ηθοποιοί: Κέιτ Μπεκινσέιλ, Τεό Τζέιμς, Λάνα Πάλβερ, Τομπάιας Μένζις, Μπράντλεϊ Τζέιμς, Τζέιμς Φόκνερ, Τσαρλς Ντανς.

Δείτε το τρέιλερ:

Επίσημη Ιστορία

Επανακυκλοφορία για το αργεντίνικο δράμα που κέρδισε Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας το 1986. Η Αλίσια, μητέρα ενός υιοθετημένου πεντάχρονου κοριτσιού, διδάσκει Ιστορία σε ένα σχολείο στο Μπουένος Άιρες. Τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή, είχε πάντοτε αποδεχτεί την «επίσημη εκδοχή» της Ιστορίας – μέχρι που μια μέρα το προσωπείο του καθεστώτος αρχίζει να καταρρέει γύρω της. Στις ρωγμές αυτού του τεράστιου ψέματος, η Αλίσια υποψιάζεται ότι η Γκάμπι, το κορίτσι που έχει υιοθετήσει, είναι ίσως η κόρη ενός «εξαφανισμένου», ενός από τα χιλιάδες θύματα που βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν από την κυβέρνηση με την κατηγορία της τρομοκρατίας, τη δεκαετία του ’70. Και τότε ξεκινά ένα επώδυνο και πεισματικό ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας – ένα ταξίδι στο οποίο κινδυνεύει να χάσει τα πάντα.

The Official Story

Κοινωνική 1985

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Λουίς Πουέντζο με τους: Νόρμα Αλεάντρο, Έκτορ Αλτέριο, Ανάλια Κάστρο.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης