Ο Λογιστής

Ο Κρίστιαν Γουλφ είναι ένας λαμπρός μαθηματικός που πάσχει από Σύνδρομο Άσπεργκερ. Διατηρώντας ως βιτρίνα ένα λογιστικό γραφείο, «καθαρίζει» τα οικονομικά προβλήματα διαφόρων διεθνών εγκληματικών οργανώσεων. Κι ενώ η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος σφίγγει τον κλοιό γύρω του, εκείνος αναλαμβάνει μια νόμιμη, φαινομενικά αθώα δουλειά σε εταιρεία ρομποτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

The Accountant

Θρίλερ 2016 Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκάβιν Ο’Κόνορ με τους: Μπεν Άφλεκ, Άννα Κέντρικ, Τζέι Κέι Σίμονς, Τζον Λίθγκοου.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Julieta

Μια τυχαία συνάντηση αλλάζει ξαφνικά τα σχέδια της Χουλιέτα για μετακόμιση από τη Μαδρίτη στη Λισαβόνα. Αποφασίζει να μείνει στην ισπανική πρωτεύουσα, περιμένοντας νέα από την κόρη της, την οποία έχει να δει 12 χρόνια.

Ισπανική δραματική ταινία 2016, σκηνοθεσία Πέδρο Αλμοδόβαρ με τους: Ρόσι ντε Πάλμα, Έμα Σουάρες, Αδριάνα Ουγάρτε, Ντανιέλ Γκράο.

Δείτε το τρέιλερ:

Frantz

Το 1919, σε μια επαρχιακή γερμανική πόλη, η Άννα επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του αρραβωνιαστικού της Φραντς, ο οποίος σκοτώθηκε στη Γαλλία στον Μεγάλο Πόλεμο που μόλις τελείωσε. Τον τάφο όμως επισκέπτεται κι ένας μυστηριώδης Γάλλος, ο οποίος συστήνεται ως φίλος και παλιός συμφοιτητής του Φραντς.

Δραματική 2016 Γαλλο-γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Φρανσουά Οζόν με τους: Πιέρ Νινέ, Πόλα Μπέερ, Ερνστ Στέτζνερ.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Μεγάλη Επιστροφή

Ο Λου είναι ένας καθηγητής ο οποίος συλλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της Πολιτιστικής Επανάστασης. Όταν επιστρέφει στο σπίτι έπειτα από χρόνια, ανακαλύπτει πως η γυναίκα του έχει αμνησία. Κι ενώ εκείνη δεν τον αναγνωρίζει και περιμένει τον άντρα της να γυρίσει, αυτός είναι αποφασισμένος να την κάνει να θυμηθεί.

Gui Lai – Coming Home

Κοινωνική 2014 Κινέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ζανγκ Γιμού με τους: Γκονγκ Λι, Τσεν Νταομίνγκ, Ζανγκ Χουιβέν

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Πιτ και ο Δράκος του

Ο Πιτ είναι ένα μυστηριώδες δεκάχρονο που μεγαλώνει μόνο του στο δάσος. Μόνο του; Όχι ακριβώς, αφού έχει για παρέα έναν τεράστιο δράκο με παχύ πράσινο τρίχωμα, που τον φωνάζει Έλιοτ. Οι δυο τους ζουν στο ασφαλές καταφύγιο που έχουν φτιάξει κάτω από ένα γιγάντιο δέντρο. Μια μέρα όμως ο Πιτ γίνεται αντιληπτός από μια ομάδα εργατών που ανοίγουν έναν καινούργιο δρόμο μέσα στο παρθένο δάσος και πλέον η σύγκρουσή του με τον «πολιτισμένο» κόσμο μοιάζει αναπόφευκτη.

Pete’s Dragon

Φαντασίας 2016

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λόουερι με τους: Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Όουκς Φέγκλεϊ.

Δείτε το τρέιλερ:

Ouija – Η Πηγή του Κακού

Στο Λος Άντζελες του 1967 μια χήρα πραγματοποιεί με τη βοήθεια των δύο κοριτσιών της πνευματιστικές συνεδρίες. Ένας πίνακας ouija όμως θα μετατρέψει αυτές τις αθώες απάτες σε πραγματικό εφιάλτη…

Ouija: Origin of Evil

Aμερικανική ταινία τρόμου 2016 σκηνοθεσία Μάικ Φλάναγκαν με τους: Χένρι Τόμας, Ελίζαμπεθ Ρίζερ, Άναλιζ Μπάσο, Λούλου Γουίλσον.

Δείτε το τρέιλερ:

Belgica

Ο Τζο είναι ο ιδιοκτήτης του μπαρ «Belgica» και μικρός αδερφός του Φρανκ, ενός οικογενειάρχη με μποέμικες ανησυχίες. Οι δυο τους συνεργάζονται και γίνονται το χρυσό δίδυμο της νυχτερινής ζωής της πόλης, ένα success story που δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ…

Βέλγικη δραματική ταινία 2016
 
Σκηνοθεσία Φέλιξ Βαν Γκρόνινγκεν με τους: Στεφ Άερτς, Τομ Βερμέιρ, Στεφάαν ντε Γουίντερ.

Δείτε το τρέιλερ:

Σχολικά Γυμνάσια

Ο Ρέιφ είναι ένα παιδί με έφεση στο σκιτσάρισμα, αλλά όχι στην εφαρμογή των αυστηρών σχολικών κανόνων. Ο Ρέιφ και ο καλύτερός του φίλος καταστρώνουν ένα σχέδιο για να πατήσουν κάθε κανόνα που εφαρμόζει ο καταπιεστικός διευθυντής.

Middle School: The Worst Years of my Life

Κωμωδία 2016, αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στιβ Καρ με τους: Λόρεν Γκράχαμ, Γκρίφιν Γκλουκ, Αλέξα Νάισενσον.

Δείτε το τρέιλερ:

Γκάγκστερ και Φιλάνθρωποι

Ασπρόμαυρη σατυρική κωμωδία του 1963, η οποία αποτελείται φαινομενικά από 2 ανεξάρτητα μέρη, οι ήρωες των οποίων όμως διασταυρώνονται προς το τέλος της ταινίας.

Στον ρόλο του αρχηγού της συμμορίας με το παρατσούκλι «Καθηγητής», ο ανεπανάληπτος Γκουστάβ Χολοουμπέκ, ενώ σε ρόλο κομπάρσου θα δούμε και τον ίδιο τον σκηνοθέτη Γιέρζι Χόφμαν (η σκηνή στο εστιατόριο ).

Δείτε το τρέιλερ:

Λόγος Καθρέφτης

Το ελληνικό ντοκιμαντέρ καταγράφει τον αγώνα των 595 απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών στον αγώνα τους για επαναπρόσληψη, από τις δυναμικές συγκεντρώσεις και τις πορείες τους στο κέντρο της Αθήνας, που έγιναν πρώτη είδηση, μέχρι τη σκληρή καθημερινότητα στο επί μήνες κέντρο αγώνα τους στη Καραγεώργη Σερβίας.

Ντοκιμαντέρ 2015 Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Διαμαντή Παπαδόπουλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης