La La Land

Στο Λος Άντζελες δύο νέοι ερωτεύονται, προσπαθώντας ταυτόχρονα να φτάσουν τους στόχους τους: εκείνη να γίνει μια διάσημη ηθοποιός, εκείνος να γίνει αναγνωρισμένος μουσικός. Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στη σκληρή πραγματικότητα των συνεχών απογοητεύσεων και της απόρριψης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοντέρνο μιούζικαλ με 7 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και μεγάλη οσκαρική δυναμική.

Aμερικανική μουσική ταινία 2016, σκηνοθεσία Ντάμιεν Σαζέλ με τους: Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμα Στόουν, Ρόζμαρι Ντεγουίτ, Τζον Λέτζεντ.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρόζα της Σμύρνης

Η ταινία χωρίζεται σε δυο χρονικές περιόδους… Από τη μία μας ταξιδεύει στη Σμύρνη του 1922, όπου η Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη ), κόρη εύπορης οικογένειας, παντρεύεται εσπευσμένα. Από την άλλη βρισκόμαστε στην Aθήνα του 1987, όπου πλέον η Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου ) κουβαλώντας ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας ), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν και να γεννηθεί μια καινούργια.

Δραματική ταινία

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας

Ηθοποιοί: Λήδα Πρωτοψάλτη, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας

Δείτε το τρέιλερ:

Βαϊάνα

Περιπετειώδες θαλασσινό παραμύθι κινουμένων σχεδίων της Disney που κέρδισε 2 υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες (καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων και καλύτερο τραγούδι ). Το φιλμ αφηγείται την ιστορία μιας ριψοκίνδυνης έφηβης που σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει τον λαό της. Στην θαρραλέα αυτή περιήγηση, η Βαϊάνα συναντά τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που την καθοδηγεί στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τον ορισμό της φιλίας.

Moana

Animation 2016

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντον Χολ, Ρον Κλέμεντς.

Δείτε το τρέιλερ:

Κρυφή Ομορφιά

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός επιτυχημένου διαφημιστή στη Νέα Υόρκη, ο οποίος βιώνει μια απροσδόκητη βαθιά, προσωπική τραγωδία και αποσύρεται από την καθημερινή του ζωή. Όταν όλα γι’ αυτόν μοιάζουν πλέον μάταια, οι συνάδελφοί του καταστρώνουν ένα σχέδιο για να τον αναγκάσουν να αντιμετωπίσει τη θλίψη του, με έναν παράδοξο, αλλά βαθιά ανθρώπινο τρόπο.

Collateral Beauty

Aμερικανική δραματική ταινία 2016, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φράνκελ με τους: Γουίλ Σμιθ, Έντουαρντ Νόρτον, Κέιτ Γουίνσλετ, Κίρα Νάιτλι, Έλεν Μίρεν.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Κόκκινη Χελώνα

Τα κύματα παρασύρουν έναν ναυαγό αγνώστου παρελθόντος σε ένα ερημικό τροπικό νησί. Καθώς οι απεγνωσμένες απόπειρές του να αποδράσει αποτυγχάνουν, θα προσπαθήσει να επιβιώσει σε ένα μέρος που μοιάζει να κατοικείται μονάχα από καβούρια, χελώνες και πτηνά. Μέχρι που μια αναπάντεχη συνάντηση θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του… Οταν ο βραβευμένος με Οσκαρ Μίκαελ Ντουντόκ ντε Βιτ αποφάσισε να συνεργαστεί με το θρυλικό ιαπωνικό στούντιο κινουμένων σχεδίων Ghibli, το αποτέλεσμα είναι κινηματογραφικά εντυπωσιακό.

La Tortue Rouge

Animation 2016

Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Μίκαελ Ντούντοκ ντε Βιτ.

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης

Στη Γαλλία του 1879 η μικρή Φελίσια, που έχει πάθος με το χορό, και ο φίλος της Βίκτορ, ο οποίος θέλει να γίνει μεγάλος εφευρέτης, το σκάνε από το ορφανοτροφείο στη Βρετάνη και καταφθάνουν στο Παρίσι, αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Ballerina

Animation 2016

Γαλλοκαναδική ταινία, σκηνοθεσία Έρικ Σάμερ, Ερίκ Βαρέν.

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης