Toni Erdmann

Ο Γουίνφρεντ είναι ένας μοναχικός καθηγητής μουσικής που διασκεδάζει μεταμφιεζόμενος και σκαρώνοντας φάρσες. Η καριερίστρια κόρη του Ίνες, με την οποία έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό, είναι στέλεχος σε πολυεθνική στο Βουκουρέστι. Μια μέρα εκείνος θα εμφανιστεί απροειδοποίητα μπροστά της με περούκα και ψεύτικη οδοντοστοιχία και θα συστηθεί σε όλους ως Τόνι Έρντμαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δραματική γερμανική κομεντί, 2016 σκηνοθεσία Μάρεν Άντε με τους: Πέτερ Σιμόνιτσεκ, Σάντρα Χίλερ, Μίκαελ Γουίντενμπορν.

Δείτε το τρέιλερ:

Doctor Strange

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είναι ο νέος υπερήρωας της Marvel. Η ζωή του παγκοσμίως διάσημου νευροχειρουργού Στίβεν Στρέιντζ αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα τού στερεί τη χρήση των χεριών του. Όταν η παραδοσιακή φαρμακευτική ιατρική αποτυγχάνει, ψάχνει για βοήθεια και ελπίδα σε έναν αναπάντεχο τόπο: ένα μυστηριώδες μέρος γνωστό ως Kamar-Taj. Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι ένα απλό κέντρο ανάρρωσης, αλλά η πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στις αόρατες σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν την πραγματικότητα μας. Τώρα, ο Στρέιντζ – εξοπλισμένος με καινούργιες μαγικές ικανότητες- αναγκάζεται να επιλέξει αν θα επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του ή θα την αφήσει για να υπερασπιστεί τον κόσμο ως ένας παντοδύναμος μάγος.

Περιπέτεια 2016 Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σκοτ Ντέρικσον με τους: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαντς Μίκελσεν.

Δείτε το τρέιλερ:

Μόνος Στο Βερολίνο

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Χανς Φάλαντα και είναι μια αληθινή ιστορία αντίστασης στις θηριωδίες των ναζί.

Γερμανία, 1940. Μετά τον θάνατο του μοναχογιού τους σε μια μάχη του πολέμου, ο Όττο και η Άννα Κουάνγκελ αποφασίζουν να αντισταθούν στον Χίτλερ και τους Ναζί. Αρχίζουν να γράφουν ανώνυμα μηνύματα που καλούν τον λαό να ξεσηκωθεί ενάντια στον Χίτλερ και διαδηλώσουν κατά των Ναζί και τα αφήνουν σε γραμματοκιβώτια σ’ όλη την πόλη. Σύντομα ένας επιθεωρητής της Γκεστάπο αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το ποιος κρύβεται πίσω από τα μηνύματα.

Σκηνοθεσία: Βενσάν Περέζ

Με τους Έμμα Τόμσον, Μπρένταν Γκλίσον και Ντάνιελ Μπρουλ.

Δείτε το τρέιλερ:

Άγνωστοι

Ο Τομ, κυβερνητικός υπάλληλος που ετοιμάζεται για ένα αποφασιστικό βήμα στην καριέρα του, και η σύζυγός του παραθέτουν ένα εορταστικό γεύμα, στο οποίο καταφθάνει ένας φίλος τους με μια άγνωστη σε όλους κοπέλα. Εκείνη συστήνεται ως Άλις, όμως ο Τομ είναι σίγουρος πως πρόκειται για την παλιά, μυστηριωδώς εξαφανισμένη ερωμένη του Τζένι.

Complete Uknown

Αμερικανική δραματική ταινία, σκηνοθεσία Τζόσουα Μάρστον με τους: Ρέιτσελ Βάις, Μάικλ Σάνον, Μάικλ Σίμους.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Μεγάλη Αναμονή

Η Άννα έχει θάψει μόλις τον μοναχογιό της, όταν δέχεται την επίσκεψη της φιλενάδας του, η οποία έχει έρθει από το Παρίσι στη Σικελία για να τον βρει. Ανίκανη να της αποκαλύψει την αλήθεια, περιμένει μαζί της την επιστροφή του.

L’ Attesa

Δραματική 2015

Ιταλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Πιέρο Μεσίνα με τους: Ζιλιέτ Μπινός, Λου ντε Λαάζ, Τζιόρτζιο Κολάντζελι

Δείτε το τρέιλερ:

Όλγα

Βραζιλιάνικο ιστορικό δράμα του 2004. Η Όλγα Μπενάριο Γκούτμαν είναι μια από τις σχετικά ξεχασμένες και πιο ηρωικές γυναικείες φιγούρες του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος. Αναδείχθηκε σε κεντρική μορφή της Κομμουνιστικής Διεθνούς Νέων. Επιπλέον αναλάμβανε και εκτελούσε πολλές διεθνείς αποστολές για λογαριασμό της Κομιντέρν, πράγμα που της στοίχισε μια σύλληψη στη Μεγάλη Βρετανία για κατασκοπεία.

Οlga

Σκηνοθεσία Χάιμε Μονγιαρδίμ με τους: Καμίλα Μοργάδο, Κάκο Κιοκλέρ.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης