Ο Σύμβουλος

Για τον Ντέιν Τζένσεν, η επιτυχία απαιτεί να είσαι και λίγο αδίστακτος. Μετά από χρόνια που ανεβαίνει τα σκαλιά στην εταιρεία του, ο μεγαλύτερος στόχος του είναι προ των πυλών. Η άνοδός του απαιτεί όλη του την προσοχή, ειδικά μιας και η σημαντικότερη αντίπαλος του είναι νεότερη. Αλλά τότε ο δεκάχρονος γιος του αρρωσταίνει σοβαρά. Μετά από χρόνια που ο Ντέιν σημείωνε τη μια επαγγελματική νίκη μετά την άλλη, οι ανάγκες της οικογένειας του αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από τις φιλοδοξίες του, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την τρομακτική νέα πραγματικότητα της οικογενειακής του ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

A Family Man

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ουίλιαμς

Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Άλισον Μπρι, Γουίλεμ Νταφόε, Γκρέτσεν Μολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάρκεια: 108 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:

Το Παρίσι Μπορεί να Περιμένει

Ρομαντική κομεντί δρόμου με τους Ντάιαν Λέιν και Άλεκ Μπάλντουιν. Η Αν είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον επιτυχημένο παραγωγό του Χόλιγουντ αλλά αμελή ως προς το γάμο τους Μάικλ. Μαζί με έναν Γάλλο συνεργάτη του συζύγου της, θα βρεθεί σε ένα οδικό ταξίδι από τις Κάνες μέχρι το Παρίσι, το οποίο αντί για επτά ώρες θα διαρκέσει δύο ημέρες και θα την κάνει να δει τη ζωή με άλλο μάτι.

Paris Can Wait

Ρομαντική Κωμωδία 2016

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Έλινορ Κόπολα με τους: Νταϊάν Λέιν, Άλεκ Μπάλντουιν, Αρνό Βιάρ.

Δείτε το τρέιλερ:

Κανείς Δεν Μπορεί να μας Σώσει

Δύο Ισπανοί ντετέκτιβ αναζητούν έναν βιαστή και serial killer ηλικιωμένων γυναικών
στην καλοκαιρινή Μαδρίτη. Σε ένα κλίμα τεταμένο από την οικονομική κρίση, το κίνημα των αγανακτισμένων αλλά και ενάμιση εκατομμύριο πιστοί αναμένουν την άφιξη του πάπα στην πόλη τους. Ταυτόχρονα, οι ντετέκτιβ Βελάρντε και Αλφάρο πρέπει να κινηθούν ενάντια στο χρόνο και να συλλάβουν έναν ψυχοπαθή δολοφόνο, ο οποίος όμως, όπως αποδεικνύεται, δεν διαφέρει και πολύ από τους εαυτούς τους.

Que Dios nos Perdone

Θρίλερ 2016

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Ροδρίχο Σορογκογιέν με τους: Αντόνιο ντε λα Τόρε, Ρομπέρτο Άλαμο, Χαβιέρ Περέιρα.

Δείτε το τρέιλερ:

Επιστροφή στο Μόντοκ

Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα, Φόλκερ Σλέντορφ, επιστρέφει στη φιλμογραφία τρία χρόνια μετά την ταινία «Η Νύχτα Πριν Πέσει το Παρίσι», σκηνοθετώντας μία σπουδαία ιστορία δυνατού έρωτα, με τους Στέλαν Σκάρσγκαρντ και Νίνα Χος στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο συγγραφέας Μαξ Ζορν (Στέλαν Σκάρσγκαρντ) βρίσκεται σε περιοδεία στη Νέα Υόρκη για την προώθηση του νέου του βιβλίου, όταν συναντά ξανά τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε σε όλη του τη ζωή (Νίνα Χος), πριν από δεκαεφτά ολόκληρα χρόνια. Μπορεί, άραγε, να υπάρξει μέλλον στο παρελθόν τους; Θα το ανακαλύψουν στο Μόντοκ.

Return to Montauk

Σκηνοθεσία: Φόλκερ Σλέντορφ
Ηθοποιοί: Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Νίνα Χος, Σούζαν Βολφ, Ίσι Λαμπόρντ, Μπρόνα Γκάλαχερ, Νιλς Αρεστράπ.

Είδος ταινίας: Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:

Επίλεκτος Πράκτορας Stratton

Ο Στράτον, ένας μυστικός πράκτορας των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού, και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μάρτι, κατασκοπεύουν ένα σύμπλεγμα εργαστηρίων στο Ιράν ώστε να αναχαιτίσουν θανατηφόρα βιοχημικά όπλα. Όταν η αποστολή τους αποτυγχάνει, ο Στράτον καλείται από την αρχηγό της μυστικής υπηρεσίας MI6 και πληροφορείται πως ένας Ρώσος πρώην κατάσκοπος – ο Μπαρόφσκι – έχει αυτομολήσει. Θεωρούμενος ως νεκρός τα τελευταία 20 χρόνια, πιστεύεται πως ο Μπαρόφσκι έχει σχέδια να εκδικηθεί τους πρώην εργοδότες του, χρησιμοποιώντας κλεμμένα χημικά όπλα. Πλέον, ο Στράτον και η ομάδα του πρέπει να αξιοποιήσουν όλη την εκπαίδευση και την εμπειρία τους, σε έναν αγώνα με τον χρόνο, ώστε να αποτρέψουν την αφάνταστη καταστροφή.

Stratton

Σκηνοθεσία: Σάιμον Ουέστ

Ηθοποιοί: Ντόμινικ Κούπερ, Όστιν Στόουελ, Τζέμα Τσαν, Τόμας Κρέτσμαν, Τάιλερ Χέκλιν, Ντέρεκ Τζάκομπι, Κόνι Νίλσεν.

Διάρκεια: 95 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια

Δείτε το τρέιλερ:

Και ο Θεός να Βάλει το Χέρι του!

Είστε έτοιμοι για άλλον έναν Κέκο Τζαλόνε (του 2013 ); Ο Κέκο είναι ένα πρώην καμαριέρης σε ξενοδοχείο που πια ασχολείται με τις πωλήσεις. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο, στον οποίο έχει υποσχεθεί τις διακοπές των ονείρων του – με την προϋπόθεση να πάρει σε όλα τα μαθήματα άριστα. Όταν η οικονομική κρίση ξεσπά, οι δουλειές του πέφτουν κατακόρυφα και η γυναίκα του απολύεται, όμως ο έλεγχος του γιου του γράφει άριστα και έτσι ο Κέκο καλείται να τηρήσει την υπόσχεσή του χωρίς δεκάρα στην τσέπη.

Sole a Catinelle

Κωμωδία 2013

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Τζενάρο Νουνζιάντε με τους: Κέκο Ζαλόνε, Ορόρ Εργκουί, Μίριαμ Ντουλμάζι.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Δέντρο Που Πληγώναμε

Σε κάποιο μαστιχοχώρι της Χίου το 1960 δύο δεκάχρονα αγόρια θα περάσουν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ το ένα από τα δύο θα γνωρίσει το πρώτο ερωτικό «σκίρτημα» για μια συνομήλική του κοπέλα.

Σινεφίλ 1986

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Δήμος Αβδελιώδης με τους: Γιάννη Αβδελιώδη, Νίκο Μειωτέρη, Μαρίνα Δεληβοριά.

Δείτε το τρέιλερ:

Μίμης Ο Σιδεράς

Ένας Σικελός εργάτης χάνει τη δουλειά του επειδή δεν ψήφισε τον υποψήφιο της Μαφίας και μετακομίζει στο Τορίνο, όπου ερωτεύεται μια αναρχική παρθένα! Δεν είναι όμως ακόμα έτοιμος να δεχθεί τα νέα κοινωνικά ήθη που επικρατούν στον βιομηχανικό βορρά.

Mimi Metallurgico Ferito Nell’ Onore

Κωμωδία 1972

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Λίνα Βερτμίλερ με τους: Τζιανκάρλο Τζιανίνι, Μαριαντζέλα Μελάτο.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης